• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kkcrvenazvezda.rs

10.09.2016

21:27

ZVEZDA ODUVALA VRŠAC! Prvak ABA lige rutinski prošao u finale turnira

Crvena zvezda

ZVEZDA ODUVALA VRŠAC! Prvak ABA lige rutinski prošao u finale turnira

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale turnira u Vršcu, pošto su u subotu u prvoj polufinalnoj utakmici u dvorani „Milenijum“ savladali domaćina turnira, ekipu Vršca sa 86:69 (27:20,19:17, 16:14 i 24:18)

 

Trener crveno-belih Dejan Radonjić ravnomerno je rasporedio minutažu svim igračima u prvoj utakmici aktuelnog osvajača ABA i KLS lige, koja je bila otvorena za javnost, nakon pobeda nad Oldenburgom i rumunskom Steauom u Beogradu.

Svoje prve minute od povratka u crveno-beli dres imao je i Milko Bjelica, takođe i reprezentativci Stefan Jović i Marko Simonović, koji su sa treninzima, nakon povratka sa OI u Riju, počeli prošlog ponedeljka.

U pobedi nad ekipom Vršca, koju sa klupe predvodi legendarni srpski košarkaš i nekadašnji igrač Crvene zvezde, Milan Gurović, u strelce su se upisali svi igrači koji su izašli na parket:

Rebić 5, Jović 7,  Dobrić 6, Dženkins 6, Gudurić 7, Dangubić 6, Lazić 5, Simonović 17, Apić 2, Simanić 4, Bjelica 8, Mitrović 4, Kuzmić 9..

U nedelju od 20 sati ekipa Crvene zvezde u finalu turnira igraće sa Megom Leks, koja je posle produžetaka pobedila Budućnost - 91:84.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija