• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kkcrvenazvezda

02.10.2016

14:17

RADONJIĆ PRED DERBI: Cedevitu možemo da dobijemo ako budemo ceo meč na visokom nivou!

Crvena zvezda

RADONJIĆ PRED DERBI: Cedevitu možemo da dobijemo ako budemo ceo meč na visokom nivou!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da njegova ekipa spremna dočekuje meč sa Cedevitom (ponedeljak, 21.00) u drugom kolu ABA lige

Cedevita je poražena od Budućnosti na startu sezone, dok je ekipa Dejana Radonjića pobedila je MZT sa 91:69.

Pred dolazak jednog od najvećih rivala crveno-belih u regionalnom takmičeju u poslednjih nekoliko godina, trener očekuje još jedan dobar meč.

Podrška navijača bila je odlična protiv MZT-a. Sada nam je potrebna još veća! 
Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde

- Odigrali smo puno značajnih utakmica u prethodnim godinama, finala ABA, pa polufinale koje je donosilo Evroligu prošle sezone, pa mečeve u Evroligi. Sada nas očekuje meč na samom startu nove sezone ABA lige. Naš protivnik je pokazao i potezima u periodu između dve sezone svu ozbiljnost. Ove godine imaju prostora da svoje ambicije sprovedu u realnost. Ostao je BIlan, tu je Babić, došli su neki iskusni igrači poput Hopsona, Begića, došli mladi i kvalitetni poput Stoktona. Svesni smo kakav nam protivnik dolazi u goste, i to posle poraza od Budućnosti.Moramo da odigramo dobro, da budemo ceo meč na visokom nivou, kako bismo stigli do pobede - kazao je Radonjić.

Trener crveno-belih apelovao je na navijače, poručio da će  podrška protiv Cedevite biti od izuzetne važnosti.

- Podrška navijača bila je odlična protiv MZT-a. Sada nam je potrebna još veća! Radi se o jednom od najozbiljnijih protivnika u ABA ligi i očekujem da navijača bude još više, i podrška sa tribina bude još bučnija - kazao je Radonjić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija