• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2016

10:52

DINAMO "OTIMA" IGRAČA ZVEZDI! Zagrepčani ne odustaju od Babunskog!

Crvena zvezda

DINAMO "OTIMA" IGRAČA ZVEZDI! Zagrepčani ne odustaju od Babunskog!

Podeli vest

Zagrebački Dinamo želi da dodvede Davida Babunskog iz Crvene zvezde, prenose mediji u Makedoniji

Mediji navode da su predstavnici Dinama bila na utakmici mladih reprezentacija između Makedonije i Škotske kako bi videli Babunskog na delu. 

Šampion Hrvatske je interesovanje za Babunskog pokazao još tokom minulog leta, ali nije došlo do dogovora. Tada je mladi igrač rekao da je poslednji kontakt sa Dinamom imao pre dolaska u Srbiju.

Inače, Babunski trenutno nije u planovima trenera Miodraga Božovića, pa je pitanje da li računa na njega ili ne. Dinamo već godinama dokazuje da ume da proda igrača za velike pare, pa nije bez razloga zagrejan za Babunskog koji u Zvezdi greje klupu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bgd

pre 7 godina

Na kraju će otići u Dinamo koji će ga prodati za 20 mil. EUR. E moj Grofe....

HRVAT

pre 7 godina

Svi klubovi bivse Jugoslavije a i sire na Balkanu nemaju lopova kao sto ga ima Dinamo..u tom grmu zec lezi\nmozemo mi pricat ovo ono ali takav lopov a zove se Zdravko Mamic...ne radja se svaki dan\nali i on ce iza brave ako postoji ta pravna drzava..ako ne zavrsi u zatvoru ..hrvatski Sabor pod hitno treba proglasit da je Hrvatska mafijaska drzava svih njenih gradjana...to mora da bude u ustavu !!!\n

Gojko

pre 7 godina

Kod grofa igraju penzioneri mladi igraci nemogu doci do izrazaja,nije ni cudo kako smo prosli u Evropi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija