• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2016

16:49

(VIDEO) ZVEZDA PIKIRALA PLEJA! Bivši košarkaš Milvokija i Nju Orleansa na radaru crveno-belih!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA PIKIRALA PLEJA! Bivši košarkaš Milvokija i Nju Orleansa na radaru crveno-belih!

Podeli vest

Američki plejmejker Nejt Volters, koji je igrao za nekoliko NBA timova, karijeru bi mogao da nastavi u Crvenoj zvezdi

Prema saznanjima Informera, crveno-beli pregovaraju sa 25-godišnjim organizatorom igre, ali saradnja još nije dogovorena.

Volters je 2013. godine draftovan kao 38. pik od starne Vašington Vizardsa, koji su gra prosledili Milvokiju. Prve sezone je imao zapaženu ulogu i na 58 utakmica u proseku beležio 7,2 poena, 3,2 asistencije i 2,6 skokova.

Naredne sezone je Džejson Kid preuzeo Bakse i Volters nije bio u planu novog trenera, pa je potpisao kratkoročan ugovor sa Nju Orleans Pelikansima, ali je potom sreću potražio u razvojnoj ligi.

Prošlog leta je potpisao ugovor sa Bešiktašom za koji je igrao do marta ove godine, i u proseku je beležio 11,6 poena, 5,4 asistencije i 4,6 skokova.

Voltersa krasi sjajna napadačka igra, ima odličan šut, i razigrava rivale, ali defanziva mu je "boljka". Bilo kako bilo, Zvezdi je plejmejker preko potreban, i naredni dani će pokazati da li će to biti upravo Volters.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17