• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.11.2016

09:21

ARENA ČEKA ARMANI! Zvezda ponovo domaćin u najvećoj dvorani

Crvena zvezda

ARENA ČEKA ARMANI! Zvezda ponovo domaćin u najvećoj dvorani

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde igraće narednog četvrtka protiv Armanija u Beogradskoj areni

 


Kako je danas saopšteno na sajtu crveno-belih, utakmica osmog kola Evrolige između Zvezde i Armanija igraće se u četvrtak, 17. novembra od 19 časova u Beogradskoj areni.

Takođe, iz Zvezde je saopšteno da će utakmica protiv makedonske ekipe Karpoš sokoli, u 10. kolu Jadranske lige, biti odigrana u ponedeljak 21. novembra, umesto kako je planirano dan ranije. Meč se igra u Beogradu od 18 časova.

Do pomeranja termina došlo je zbog prenatrpanog kalendara Zvezde, koja se takmiči u Evroligi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija