• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.12.2016

15:21

RADONJIĆ ZNA ŠTA GA ČEKA: Fener je sačuvao tim, a na klupi sedi Obradović!

Crvena zvezda

RADONJIĆ ZNA ŠTA GA ČEKA: Fener je sačuvao tim, a na klupi sedi Obradović!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da gostovanje Fenerbahčeu (četvrtak, 18.45) u Evroligi dolazi u najtežem trenutku, s obzirom na okolnosti i povrede igrača srpskog tima

Utakmica 11. kola Evrolige između Fenerbahčea i Crvene zvezde igra se u četvrtka od 18.45.

Crveno-beli protiv Fenerbahčea započinju tešku seriju utakmica u decembru (Budućnost, MZT i Cedevita u ABA ligi, Makabi, Olimpijakos, Real Madrid i CSKA u Evroligi), a posao u Istanbulu biće dodatno otežan jer zbog virusa neće igrati Marko Gudurić.

Pod velikim znakom pitanja je i da li i koliko možemo da računamo na Luku Mitrovića. Imamo i još nekoliko rovitih igrača, što jasno govori da nas čeka izuzetno težak meč
Dejan Radonjić, trener Zvezde

- Fenerbahče je zadržao tim iz prošle godine koji je stigao do finala Evrolige u Berlinu, a na klupi je Željko Obradović, najbolji i najtrofejniji trener u Evropi. Samo ova dva podatka jasno govore o kvalitetu našeg narednog protivnika, bez potrebe da se ističu njihove dobro poznate ambicije - rekao je Radonjić za klupski sajt.

On je podsetio da su crveno-beli opeterećeni velikim problemima, kao i da je odsustvo Gudurića veliki hendikep.

- Pod velikim znakom pitanja je i da li i koliko možemo da računamo na Luku Mitrovića. Imamo i još nekoliko rovitih igrača, što jasno govori da nas čeka izuzetno težak meč. Bez obzira na do sada najteže okolnosti, naš osnovni cilj je da damo maksimum u ovom trenutku i odigramo dobru utakmicu -  poručio je trener Zvezde.

Iskusni krilni centar Milko Bjelica ističe snagu sutrašnjeg rivala, za koji je rekao da je odlično popunjen na svim pozicijama.

- Veoma važno je da je taj sastav, koji je oformio Željko Obradović, ostao nepromenjen, uz minimalne izmene. Samo ta cinjenica da gostujemo finalisti Evrolige bila bi dovoljna da se kaže da nas očekuje veliki izazov. Bez obzira što imamo i povređenih i bolesnih igrača, idemo u Istanbul da odigramo dobru utakmicu, borićemo se i tražiti svoju šansu - zaključio je Bjelica.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17