• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

24.12.2016

10:24

(VIDEO) BURNO NA "MARAKANI"! Vijeira sve bliže Kini, stiže Srbin, možda i Brazilac!

Crvena zvezda

(VIDEO) BURNO NA "MARAKANI"! Vijeira sve bliže Kini, stiže Srbin, možda i Brazilac!

Podeli vest

Po svemu sudeći čeka nas još jedan buran prelazni rok na "Marakani", a u redovima srpskog šampiona će biti i odlazaka i dolazaka

Napadač crveno-belih Ugo Vijeira je već dugo na izlaznim vratima Zvezde, i ove zime će najverovatnije i napustiti Ljutice Bogdana.

Portugalac je odbio ponudu iz Japana, jer nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima, ali za Vijeiru se i dalje interesuje kineski klub Teda.

Rukovodstvu ovog kluba nije problem da "iskešira" milion evra koliko se procenjuje, da crveno-beli traže, i još toliko za platu napadača, ali trener ovog kluba, inače Portugalac, Haime Pašeko, prethodno mora da ubedi čelnike da je Vijeira pravo rešenje.

Starsportphoto©

I dok pokušavaju da prodaju Portugalca, crveno-beli istovremeno rade i na dovođenju zamene. Prema pisanju Sportskog žurnala, dogovoren je dolazak Nemanje Milića iz subotičkog Spartaka. Ovaj list navodi da su kluboi postigli dogovor, kao i da je napadač prihvatio ponuđene uslove, i ostaje još samo da se stavi potpis na ugovor.

Međutim, Žurnal navodi i da je na radaru Zvezde Brazilac Žoao Paulo, koji trenutno igra za Botev.. Ovaj 28-godišnji napadač je na 19 utakmica za bugarski klub postigao 12 golova, i tako privukao pažnju Zvezde.

Ali, problem za srpskog šampiona je što su Brazilca zapazili i u Ludogorecu, i ako bugarski šampion "zagrize", teško je verovati da će crveno-beli moći da im pariraju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija