• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.12.2016

14:57

RADONJIĆ PRED CEDEVITU: U ovakvom ritmu svaka utakmica je za nas izazov

Crvena zvezda

RADONJIĆ PRED CEDEVITU: U ovakvom ritmu svaka utakmica je za nas izazov

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je pred njegovom ekipom težak meč protiv Cedevite (nedelja, 19.00) koja je, kako je naveo, u odličnoj formi i bori se za vrh tabele Jadranske lige

U prvom meču dva kluba, koji je odigran u okviru 2. kola, ekipa Dejana Radonjića slavila je 88:64.

- Ovo nam je već treći put da u tekućoj sedmici u kojoj smo igrali teške utakmice u Evroligi, sa Olimpijakosom i Realom, imamo i težak meč u regionalnom takmičenju. Cedevita je u odnosu na prvi meč koji smo odigrali promenila sastav, došli su drugi igrači koji su već pokazali veliki kvalitet i sada je Cedevita jedan od klubova koji je u borbi za vrh tabele ABA lige - rekao je Radonjić za sajt kluba.

Kuzmić: Cedevita je podigla formu

Crveno-beli su i dalje bez poraza u Jadranskoj ligi, dok hrvatska ekipa ima skor od 10 pobeda i četiri poraza.
Ovo će nam biti četvrti meč za osam dana, nakon Skoplja, Atine i Reala u Beogradu. U petak smo odradili jedan trening, i evo nas ponovo u putu. Cedevita je jedan od timova koji ima velike ambicije i ekipa koja igra dobro, podigli su formu, pobedili su prošle nedelje u Podgorici u derbiju kola iako su bili oslabljeni. Mi želimo da odigramo čvrsto sa puno energije i da stignemo do dobrog rezultata - rekao je košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.

Košarkaši Crvene zvezde stigli su u Zagreb u subotu u ranim popodnevnim časovima gde ih u nedelju od 19.00 očekuje meč 15. kola Jadranske lige i derbi regionalnog takmičenja sa ekipom Cedevite.

- U odličnoj su formi, što pokazuje i prethodni meč u kome su slavili u Podgorici, iako su igrali bez četvorice igrača. Očekujem da budu kompletni za naš meč u nedelju, a u ovakvom ritmu u kakvom smo u decembru, svaka utakmica je za nas sama po sebi svojevrstan izazov - rekao je Radonjić.

Košarkaši Zvezde će, nakon popodnevog odmora, u subotu trenirati u Zagrebu, a odmah posle utakmice u nedelju, sledi povratak autobusom u Beograd i početak priprema za poslednju utakmicu u 2016. godini i duel sa CSKA (četvrtak, 19.00)u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija