• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

25.12.2016

16:00

TERZIĆ JASNO PORUČIO: Božović nije postavljao uslove Zvezdi!

Crvena zvezda

TERZIĆ JASNO PORUČIO: Božović nije postavljao uslove Zvezdi!

Podeli vest

Zvezdan Terzić, sportski direktor Crvne zvezde, naglasio je da trener crveno-belih Miodrag Božović nije postavio nikakve uslove za ostanak na klupi srpskog šampiona

Mnogo se prethodnih dana pričalo i pisalo o tome da je Miodrag Božović postavio uslov(e) rukovodstvu kluba, kako bi i dalje ostao na klupi.

Manje-više, sve se svodilo na novac, odnosno da se igračima isplati novac koji im se duguje.

- Nije tačno da je Božović uslovljavao klub sa bilo kakvim isplatama njemu, stručnom štabu ili igračima. Crvena zvezda isplaćuje svoje obaveze prilično redovno, uzimajući u obzir finansijske prilike u kojima egzistira i naš klub i ceo srpski sport - rekao je Terzić za Mondo i dodao:

- Ima ponekog duga prema igračima, pre svega prema domaćim, i to nam je prioritet koji ćemo rešavati u narednoj nedelji. Zaposlenima se duguje samo novembarska plata, a i to ćemo, nadam se, uskoro isplatiti - poručio je funkcioner crveno-belih.

Zvezdin direktor je ponovio da u klubu ne razmišljaju o eventualnom novom treneru.

- Sa Božovićem imamo ugovor do 2018. i niko u klubu i ne razmišlja o bilo kom drugom kadrovskom rešenju - zaključio je Terzić.

INFORMER SAZNAJE: Miodrag Božović prelomio, ostaje u Zvezdi do juna!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 7 godina

Lazi i maziTerzicu svoju zenu,a ne nas.Svi ste vi lopurde i propalice,koji su u fudbalu da bi se debelo omastili.Navijacima je sve jasno i samo malo ih dolazi na utakmice a uskoro ih i nece biti.Nece ljudi vise da trpaju u vase pune dzepove i zato ih je sve manje.A sta vas ceka ako unistite takva dva sportska giganta (Zvezda i Partizan)videcete,lopurde jedne

uzicanin

pre 7 godina

Znaci svi mediji pa i "Informer" su slagali narod u Srbiji da je M.B.trazio da se isplate igraci i strucni stab da i ostao na klupi.Terzicu,Terzicu vragolanu jedan ova izjava ce te kostati toga da ces morati da trazis novog trenera.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija