• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

08.01.2017

17:13

NE MOŽE "PREKO VEZE"! Tončev rekao "ne" Crvenoj zvezdi, ali...

Crvena zvezda

NE MOŽE "PREKO VEZE"! Tončev rekao "ne" Crvenoj zvezdi, ali...

Podeli vest

Crvena zvezda je zainteresovana za napadača niškog Radničkog Milana Pavkova, ali je prva ponuda naišla na negativan odgovor

Crveno-belima je potreban napadač, a jedan od igrača, koji je na meti srpskog šampiona je Milan Pavkov. Ipak, Zvezda će izgleda morati da odreši kesu ukoliko želi centarfora Nišlija.

- Bilo je kontakta, ali smo odbili ponudu Crvene zvezde. Nismo previše zainteresovani da prodajemo Pavkova. Ipak, pregovori su i dalje u toku - rekao je za Mozzartsport predsednik Radničkog Ivica Tončev, nekadašnji član uprave Zvezde. 

Ostaje da se vidi da li će crveno-beli "preko veze" na kraju ipak uspeti da smekšaju "meraklije".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 7 godina

Hvala Bogu , nadam se da nije ovo samo da zavara pa da na kraju dodje... Ne znam dal se i jedan navijač može radovati ...

Zoki zvezdas

pre 7 godina

Ma rasprodajte igrace i spasavajte klub ako je moguce.Vidite da ste u velikoj dubiozi. Toncev daj Pavkova Zvezdi,neces valjda Partizanu?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija