• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: digisport.ro

12.01.2017

20:08

SAPUNICA! BUDESKU NIJE OTPISAO ZVEZDU: Poslali su mi ugovor od 35.000 evra!

Crvena zvezda

SAPUNICA! BUDESKU NIJE OTPISAO ZVEZDU: Poslali su mi ugovor od 35.000 evra!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je da crveno-beli nisu više zainteresovani za Konstantina Budeskua. Ali, Rumun je i dalje ostavio otvorenu opciju da karijeru nastavi na "Marakani"

- Crvena zvezda mi je nudila 30.000 evra mesečno, što sa bonusima iznosi 35.000. Bili su veoma

Da je u pitanju samo novac već bih imao klub. Želim dobro da se osećam u novoj ekipi, ne trčim samo za novcem
Konstantin Budesku

ozbiljni i poslali su mi ugovor. Ali, čuo sam da u Srbiji postoje određeni problemi. Uveravali su me da će sve biti u redu. Ipak, želim malo da sačekam. Ne isključujem mogućnost da sa Crvenom zvezdom nastavim pregovore - kazao je Budesku.

Budesku je otkrio da mu je predsednik Steaue Điđi Bekali ponudio 100.000 evra samo za potpis, ali da želi prvo o svemu da razgovara sa porodicom i donese pravu odluku. Takođe, najbolju ponudu je dobio iz Turske, Karabuk mu nudi 40.000 evra mesečno.

- Moram dobro da razmislim i donesem pravu odluku za sebe i svoju porodicu. Da je u pitanju samo novac već bih imao klub. Želim dobro da se osećam u novoj ekipi, ne trčim samo za novcem. Takođe, možda ne bi bilo najbolje da u ovom monentu idem u Tursku. Nadam se da ću uskoro doneti odluku, da će sve biti poznato ove ili sledeće nedelje. Želim da zadržim mesto u reprezentaciji i da budem bliže oku selektora - objasnio Budesku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija