• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

25.01.2017

09:22

MILIJAŠ SVE BLIŽI ZVEZDI! Bivši kapiten rešava problem u odbrani!

Crvena zvezda

MILIJAŠ SVE BLIŽI ZVEZDI! Bivši kapiten rešava problem u odbrani!

Podeli vest

Nenad Milijaš je sve bliži odluci da treći put u karijeri obuče crveno-beli dres, a ukoliko se to desi, Zvezda bi ubila dve muve jednim udarcem

Pitanje je dana kada će nekadašnji kapiten Zvezde da raskine ugovor sa Nei Mongolom, i onda prelomi da li će ponovo u Ljutice Bogdana, pišu Večernje novosti.

Eventualni dolazak Milijaša bi bio dvostruka dobit za crveno-bele, jer bi u tom slučaju, dobili kvalitetnog igrača u vezi, a istovremeno bi Damijen Le Talek bio za stalno prekomandovan u srce odbrane.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aleksandar49

pre 7 godina

Kakva je to koncepcija sa starim igracem ? Gde je taj zvezdin juniorski potencijal ? Kupuju neke nepoznate strance,sumnjivih kvaliteta i nema sanse da se probije u Evropu ! Ovaj nas fudbal i politika klubova su sramota drxave Srbije !

mislim ono

pre 7 godina

Nemo* ljubi te brat, hvala za sve ali stvarno nemoj da se vracas. \n

Robert_De_Niro

pre 7 godina

NADAM SE DA SE NIKAD NECE VRATITI. SPOR, DOSADAN , MRZOVOLJAN ..... NAJGORI.

zoran

pre 7 godina

Ovaj bio najsporiji i pre dve godine, mogu da zamislim danas. Uzas. Nema gde, pa ajde da od nas uzima jedno 200-300 hiljada godisnje. Za to vreme klinci cekaj da se ovi penzionisu u 5 deceniji zivota...jezivo...

Zoki zvezdas

pre 7 godina

Pa on je pred "penzijom". I on i Lukovic. Sa njima se u Evropi nece daleko stici.

Tuga

pre 7 godina

Ja ovog kad sam vido zadnji put,covek se raspadao,izgledao je kao da je prelezao tifus,a to je bilo pre dve godine,mogu misliti na sta sada lici,pravo pojacanje z a koga ,gerontoloski centar ili orlovacu.

Sale

pre 7 godina

Opet ona stara: Volim Zvezdu do sledeceg transfera! Dokle braco, pa nije Zvezda, a i ostali nasi klubovi gerijatrija.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija