• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

26.01.2017

22:25

RAOSAVLJEVIĆ: Milijaš i špic iz Gane za kraj prelaznog roka!

Crvena zvezda

RAOSAVLJEVIĆ: Milijaš i špic iz Gane za kraj prelaznog roka!

Podeli vest

Direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević otkrio je da klub ima nameru da realizuje tri želje do kraja zimskog prelaznog roka, a prva je da vrati na "Marakanu" Nenada Milijaša

 

Kako se bliži kraj zimske pijace, sve su veće šanse da Milijaš treći put u karijeri obuče crveno-beli dres.

Međutim, isksuni vezista prvo mora da raskine ugovor sa kineskim Nei Mongolom a to se, prema sadašnjem razvoja situacije, neće dogoditi pre 1. februara.

- Čekamo Milijaša, videćemo šta će biti, nadamo se povoljnom ishodu. Tražimo pravo pojačanje na poziciji desnog beka, ali za sada još vagamo. Ukoliko se sve kockice slože, ofanzivac iz Gane bi mogao da zatvori ovaj prelazni rok - ispričao je za Novosti direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

Što se tiče novih odlazaka, za sada je najbliži transferu napadač Petar Orlandić, a posle njega golman Damir Kahriman.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rade

pre 7 godina

Milijas😂😂😂😂 Sasa Ilic Crvene zvezde\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija