• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.01.2017

17:32

MILIJAŠ ĆE IGRATI U ZVEZDI ZA "DŽ": Hoću da osvojim duplu krunu!

Crvena zvezda

MILIJAŠ ĆE IGRATI U ZVEZDI ZA "DŽ": Hoću da osvojim duplu krunu!

Podeli vest

Iskusni vezista Nenad Milijaš dogovorio se sa čelnicima Crvene zvezde i do kraja nedelje bi trebalo da se priključi crveno-belima na Kipru

Milijaš narednih dana treba da sredi papirologiju oko raskida ugovora sa Nei Mongolom, koji se obavezao da našem fudbaleru isplati deo dugovanja.

Sve je gotovo. Dogovorio sam se sa bivšim klubom. Mada još ništa nisam potpisao. Novim saigračima bi trebalo da se pridružim u četvrtak ili petak. Odlično se osećam, uveren sam da mogu da igram na visokom nivou i pomognem timu da osvoji oba trofeja - rekao je Milijaš.

Iskusni vezista će potpisati šestomesečni ugovor sa crveno-belima, čiji dres je nosio od 2006. do 2009. a potom i od 2012. do 2014. godine.

Prema za sada nezvaničnim informacijama, on će igrati bez nadoknade, a klub je obećao da će mu isplatiti dugovanja iz prethodnog perioda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LESA

pre 7 godina

svaka ti cast. zivi primer koliko se klub voli i postuje. Ostali jedva cekaju da xapale preko . a posle ih nema vise nigde niti se neko interesuje za njih. nije sve u parama , treba steci iskustvo da bih mogao makar bio u prvih 11. . Jankovic . Jovic Dmitivic itd itd.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija