• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.02.2017

14:46

MILIJAŠ DOBIO OVACIJE "DELIJA": Daću sve od sebe da Zvezda osvoji duplu krunu!

Crvena zvezda

MILIJAŠ DOBIO OVACIJE "DELIJA": Daću sve od sebe da Zvezda osvoji duplu krunu!

Podeli vest

Srpski fudbaler Nenad Milijaš je protiv Novog Pazara (2:0) treći put u karijeri obukao dres Crvene zvezde i poručio da će dati sve od sebe da ekipa uzme titulu i kup

Milijaš je dočekan na stadionu "Rajko MItić" ovacijama "delija" koje su tako pružile podršku bivšem kapitenu.

- Jako mi je drago što su me navijači dočekali na ovakav način. Dosta vremena sam proveo u Zvezdi i ostavio sam neki trag, verovatno sam zaslužio aplauz kada sam ušao u igru. Hvala navijačima, pokušaću da igram bolje nego prošli put i da pomognem ekipi da osvojimo duplu krunu - rekao je Milijaš za klupski sajt.

Iskusni vezista je istakao da je utakmica sa Pazarom bila teška, ali da su osvojeni bodovi najvažniji.

- Neko ko je gledao utakmicu može da kaže da je bilo lako, ali zapravo je na terenu bila potpuno drugačija situacija. Bilo je teško postići prvi gol, ali posle toga je sve bilo mnogo lakše. Možda je pobeda mogla biti ubedljivija, ali tri boda su najbitnija - izjavio je Milijaš.

Nenad Milijaš će imati priliku prvi put da igra u Bačkoj Palanci gde će crveno-beli u sledećem kolu gostovati ekipi Bačke.

- Od meča protiv Bačke očekujem pobedu. Lično nikada nisam igrao u Bačkoj Palanci pa ću imati priliku prvi put da vidim stadion. Nadam se da će mi u sećanju ostati po dobroj igri i osvojena nova tri boda - rekao je Milijaš.

Milijaš je u dva mandata do sada nosio dres Crvene zvezde i ima osvojene tri titule i dva kupa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija