• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

24.02.2017

09:40

BOAĆI VEĆ PROVALIO POBEDNIČKU TAKTIKU: Delije će nam biti vetar u leđa u VEČITOM DERBIJU!

Crvena zvezda

BOAĆI VEĆ PROVALIO POBEDNIČKU TAKTIKU: Delije će nam biti vetar u leđa u VEČITOM DERBIJU!

Podeli vest

Napadač iz Gane bio strelac na pripremama, a novu priliku za prvenac imaće protiv Bačke u subotu

Ričmond Boaći novajlija je u Crvenoj zvezdi, ali i srpskom fudbalu. Crveno-belima se pridružio tokom priprema na Kipru. Napadač iz Gane, kao i ostatak srpske javnosti ispratio je šta se dešavalo u slučaju Evertona Luiza, odnosno rasističkih uvreda. 

- Znam šta se desilo. Bog nas je stvorio različitim, drugačiji smo po mentalitetu, i svako od nas razmišlja na poseban način. Ipak, u suštini, svi ljudi su isti, samo je boja kože drugačija. Crni, beli... Svi smo ljudi, ista nam je boja krvi. Kada se tako nešto desi, treba da se na to zaboravi i da se ide dalje. To se u fudbalu jednostavno dešava - rekao je Boaći za Srbiju Danas. 

Napadač crveno-belih već desetak godina je u Evropi, tačnije u Italiji. I kako je priznao, tamo nije imao problema sa uvredama zbog boje kože. 

- Nisam imao sličnih problema dok sam bio u Italiji, ali dokle god živimo u svetu, kakav je danas, uvek ćete imati one koji se ne slažu sa određenim stvarima. Ali kao što sam rekao, to je deo života, deo fudbala...

Boaći je od nedavno stanovnik Srbije, i kako je priznao prijemom je oduševljen. 

- Za sada nisam imao nijedan problem i mogu da kažem da sam iznenađen, naravno pozitivno. Posebno sam oduševljen kako navijači Zvezde tretiraju igrače. Nikada nisam sreo takve navijače. I svi u ekipi su sjajni, počevši od trenera, vakog od članova stručnog štaba, saigrača. 

Napadač prvaka Srbije već je osetio kako je igrati pred Delijama, u meču sa Novim Pazarom. Zbog toga nema dilemu kako će biti 4. marta, protiv Partizana. 

- Bio sam u šoku kada sam video kako su navijali. Jednostavno daju ti snagu da trčiš još više. Uvek je dobro kada u utakmici kakav je derbi da imate vetar u leđa. Zbog toga mi ćemo da se potrudimo da ih usrećimo u toj utakmici - zaključio je Boaći koji se još nije upisao u strelce u takmičarskim utakmicama, ali treba reći da je odigrao samo jednu. 

Međutim, na pripremama na Kipru dao je šest golova, a novu priliku za prvenac u takmičarskim mečevima imaće protiv Bačke. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Moreira

pre 7 godina

Boaci,nema potrebe da se slihtas navijacima,oni su mala maca za tebe,po ceo dan skupljaju sekundarne sirovine,poneki svrati na tekmu,u sport se ne razumeju,a tebe kada su dovodili promasili su  stranu Topciderskog brda,zato opusteno,crnji su oni od samog djavola\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija