• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mocartsport

28.02.2017

09:44

DERBI SE GLEDA I U JAPANU! Vijeira ne želi da propusti 153. "večiti" derbi!

Crvena zvezda

DERBI SE GLEDA I U JAPANU! Vijeira ne želi da propusti 153. "večiti" derbi!

Podeli vest

Fudbaler Jokohame i bivši igrač Crvene zvezde Ugo Vijeira je poručio da će ispratiti 153. "večiti" derbi obzira na vremensku razliku u Japanu

- U Japanu će biti tri sata posle ponoći kad počne derbi, ali nema šanse da propustim utakmicu. Moj meč u prvenstvu je ranije. Nadam se da ćemo da slavimo kao i u prvom kolu, pa da raspoložen navijam za Zvezdu - rekao je Vijeira za MocartSport.

Portugalski napadač je za japanski klub postigao sličan gol kao na derbiju protiv Partizana, kada su crveno-beli slavili 3:1.

- Oba gola su lepa, ali derbi je nešto posebno. Ovaj za Jokohamu bio je na prijateljskoj utakmici - rekao je Vijeira.

Portugalac veruje u pobedu Zvezde, ali ne zna ko bi mogao da postigne gol.

- Teško je da se prognozira. Možda Plavšić ili Srnić, a mogao bi novi špic iz Gane da postigne pogodak - konstatovao je Vijeira.

Crvena zvezda u subotu dočekuje gradskog rivala Partizan u 24. kolu Superlige Srbije (18.00).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija