• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.03.2017

14:11

RADONJIĆ PORUČUJE: Ima mnogo razloga da ne pobedimo Bamberg!

Crvena zvezda

RADONJIĆ PORUČUJE: Ima mnogo razloga da ne pobedimo Bamberg!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da je ekipa Bamberga pokazala ove sezone u Evroligi mnogo više nego što pokazuje stanje na tabeli

Crvena Zvezda u četvrtak dočekuje Bamberg u meču 24. kola Evrolige u dvorani "Aleksandar Nikolić" (18.00).

- Bamberg je najbolji nemački tim, ima stabilnost, ulaganja, odličan je i u Evroligi. Ima sjajnog trenera Trinkijerija, kvalitetne i iskusne igrače, a ove sezoe su igrama pokazali da bi trebalo da budu bolje plasirani i budu u krugu gde smo mi sada. Čeka nas težak meč, nismo na nivou najboljih izdanja i zato moramo da napravimo dodatne iskorake da bismo došli do još jedne pobede - rekao je Radonjić.

Prema njegovim rečima Crvena zvezda nema ogroman imperativ trijumfa protiv Bamberga.

- Daćemo sve od sebe da pobedimo, ali ima mnogo razloga da se ne mora. Prošli smo toliko situacija, pa ne razmišljam o tome da se mora, ali znamo kako da se spremimo. Ima još mnogo utakmica do kraja koje odlučuju - poručio je crnogorski stručnjak.

Radonjiću su zasmetale analize mogućih rezultata i unapred upisana pobeda protiv Bamberga.

- Ambijent me podseća na neke momente koji su se dešavali ranije, prave se analize, prognoziraju pobede i porazi za stanje na tabeli. To me podseća i na meč sa Žalgirisom, smatralo se da je realno da ga dobijemo, a bio je mnogo bolji od nas tada. I zato nije bilo nerealno to što se dogodio poraz - zaključio je Radonjić.

KAPITEN VERUJE U POBEDU! Mitrović: Moramo da krunišemo sve što smo do sada uradili!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija