• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.03.2017

13:22

ZVEZDA PODELILA NAGRADE: Najbolji su Stefan Jović i Milica Nikolić!

Crvena zvezda

ZVEZDA PODELILA NAGRADE: Najbolji su Stefan Jović i Milica Nikolić!

Podeli vest

Košarkaš Stefan Jović i džudiskinja Milica Nikolić proglašeni su za najbolje u 2016. godini sportskog društva Crvena zvezda na svečanosti na stadionu "Rajko Mitić" uoči sutrašnjeg 72. rođendana crveno-bele porodice

Jović je prošle godine dao veliki doprinos u osvajanju titule Superlige Srbije i ABA lige, uz plasman u četvrtfinale Evrolige, čemu je dodao srebrnu medalju sa reprezentacijom Srbije na Olimpijskim igrama u Riju, dok je Milica Nikolić odranila titulu prvaka Evrope u džudou.

Za najboljeg trenera proglašen je iz košarkaške sekcije Dejan Radonjić, zbog pomenutih sjajnih rezultata i trofeja, a nagradu je primio iz ruku prošlogodišnjeg laureata Dejana Savića, a za najbolji klub, logično, košarkaški u muškoj konkurenciji.

- Priznanje je potvrda napornog rada. Ne kažem da ne možemo da napravimo sledeći korak i pokušaćemo da ga ostvarimo. Za to nam je potrebna sreća, a ova nagrada nas obavezuje da budemo još bolji - kazao je prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

Beta



Predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda Ivan Todorov čestitao je svim navijačima i članovima Zvezde na uspesima u prethodnoj godini.

- Pre 52. godine tradicija dodela nagrada najboljima je počela i traje i dan danas. U prošloj godini osvojena su 44 ekipna trofeja, što predstavlja uspeh, a imali smo mnogo takmičara na olimpijskim, svetskim i evropskim takmičenjima, uz veliki doprinos - poručio je Todorov.

Specijalna priznanja dobili su kik boks klub, hokejaški, džudo i ragbi, dok su žive legende Zoran Moka Slavnić i Dragoslav Šekularac dobitnici nagrade za životno delo, kao i jedan od osnivača mačevalačkog kluba Stanislav Živković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija