• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

10.03.2017

07:30

KLADIONICE OČEKIVALE OD ZVEZDE DA NAPRAVI ČUDO! Preokret u Novom Sadu nije bio iznenađenje!

Crvena zvezda

KLADIONICE OČEKIVALE OD ZVEZDE DA NAPRAVI ČUDO! Preokret u Novom Sadu nije bio iznenađenje!

Podeli vest

Crveno-beli gubili od Vojvodine na poluvremenu 2:0, pa pobedili 3:2. Posle prvih 45 minuta kvota da će Beograđani pobediti bila je samo sedam

Čudesan preokret fudbalera Crvene zvezde u Novom Sadu za kladionice nije predstavljao iznenađenje! Crveno-beli gubili od Vojvodine na poluvremenu 2:0, pa pobedili 3:2, a posle prvih 45 minuta kvota da će Beograđani pobediti bila je samo sedam!

Pre početka utakmice kvota da će crveno-beli na poluvremenu da gube, a na kraju da pobede iznosila je 28. To znači da je svako ko je na ovu opkladu uložio 100 evra dobio 2.800. Međutim, ako je novac na tu opkladu uplatio na poluvremenu, dobio je svega 700 evra.

Statistika meča Vojvodina - Zvezda

Prvo poluvreme 
3    šutevi    5
3    šutevi u gol    2
5    korneri    3
0    ofsajdi    0

Drugo poluvreme
3    šutevi    7
3    šutevi u gol    5
1    korneri    4
2    ofsajdi    0

To je, naravno, probudilo sumnje u regularnost utakmice. Ipak, iz jedne od najvećih domaćih kladionica za Informer kažu da, prema njihovim saznanjima, meč u Novom Sadu nije bio namešten.

- Iz našeg ugla čini se da je u Novom Sadu sve bilo čisto. Nismo imali nikakve sumnjive uplate na Zvezdu - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, mala kvota na preokret na poluvremenu uobičajena je kad u domaćem prvenstvu igraju Partizan ili Crvena zvezda.

- Kvota sedam na Zvezdu na poluvremenu je bila realna, jer je Zvezda i pre utakmice bila favorit. Da je, recimo, Vojvodina igrala protiv nekog sa dna tabele Superlige i vodila 2:0, onda bi kvota na preokret bila oko 28. Međutim, kad ekipe igraju sa Zvezdom ili Partizanom i vode, uvek se daje drastično manja kvota na preokret - objašnjava naš sagovornik.

On je kao primer naveo i kako kladionice postavljaju kvote kad se slične situacije dešavaju i u stranim ligama.

- Zamislite da u Španiji s nekim igraju Real ili Barselona i gube na poluvremenu. E, to vam je taj odnos. Uvek očekujete preokret, jer znate da su ekipe sposobne za to - zaključili su iz kladionice. 

 


Mečevi na kojima je Zvezda jurila rezultat ove sezone:

17. kolo
Metalac - Crvena zvezda    1:2 (0:0)
Panić 68 - Orlandić 88, Adžić 89

21. kolo
Radnik - Crvena zvezda    1:2 (1:1)
Nikolić 10 - Anđelković 25 (p), Zlatanović (ag) 87

25. kolo
Vojvodina - Crvena zvezda    2:3 (2:0)
Meleg 5, Puškarić 9 - Le Talek 51, Boaći 61, Puškarić (ag) 70

            


(VIDEO) ZVEZDA PROTIV VOŠE OD 0:2 DO 3:2! Preokret šampiona autogolom, neće Božović nigde!


BOŽOVIĆ DŽABE STRESIRAO "DELIJE": Ne bih otišao i da smo izgubili!

 

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bgcaffe

pre 7 godina

Ma bre "namešteno"....svi se obogatili....al zamalo da Trujić ( grobar) svima uzme novac kada je promašio u poslednjim minutima meča čistu priliku, odnosno Manojlović mu jedva odbranio...ili Malbašić ( grobar) iz slobodnjaka...videlo se iz aviona da su ti udaraci "namešteni" ! Ivanovic trener nije znao za nameštaljku, pa je Trujica uveo u ekipu......obavešteni su bili samo novinari i navijači hrvatskog tima...ali kažu da svako sada ima po vikendicu od ZVEZDE.....malo li je !??? ;)

Tomy

pre 7 godina

A ko jos nije verovao preokret!?Vojvodina obicno protiv Zvezde "NEOBJASNJIVO" padne u igri u drugom poluvremenu!!!

Bgd

pre 7 godina

Baš kao i Metalac protiv vas. Protiv Zvezde ginu a protiv Partizana se jedva vuku po terenu. Sva tri gola su dokaz.

moma

pre 7 godina

Realna kvota za ovaj prelaz je bila 1.10,ali onda Terza ne bi mogao da isplati duple premije.

Zeljko

pre 7 godina

UVEK JE TAKVA KVOTA.NA ZVEZDU,STEAUA,LEGIJA DINAMO KADA GUBE NA POLUVREMENU JE UVEK TAKVA KVOTA.TAKO DA TO NIJE IZNENADJENJE

Bela Gutman

pre 7 godina

Da Boga da FK Zvezdanaesterac i sestrica Vojvodina 100 (sto) godina ne udju u grupnu fazu bilo kog evropskog takmicenja.

bgcaffe

pre 7 godina

Ma to je nebitno, BITNO je da mi na sajtu imamo ono.....PRVACI EVROPE I SVETA..... a ne da budemo "jedinstveni" na svetu ( sramotno), da "imamo titulu" vicešampiona Evrope.....ali kompleksi su čudo......tamo dokle mi možemo da padnemo, vi se nikada nećete podići....ako shvatate šta sam napisao uopšte...ako ne, treba Vas sve poslati na " BELI OTOK"....pa da tamo pobelite od....jadranskog sunca....uh...pa od njega se crni.... ;) Ala sam sada zbunio glodarske mozgove, jer oni ne znaju ni gde je "beli otok"... :D

Malac Znalac

pre 7 godina

Nije tebi lako.Nadam se da ti "Laza Lazarević" nije daleko.Neka ti je Bog u pomoći.Amin.

Branko

pre 7 godina

@Malac, na Zurnalu mu isto to preporucujem, vec 3-4 godine, ali kada je covek glup, ne moze da shvati kada mu covek daje prijateljski savet. Za ovih nekoliko godina, vec mu se stanje pogorsalo, tako da mislim da mu bema pomoci. Svaki sledeci komentar de mu biti sve gluplji i gluplji i teska budalastina.

Vladimir Grobar

pre 7 godina

Vi ste samo za sebe prvaci svijeta, pogledaj zvanicno saopstenje FIFE. A vec ako ste prvaci svijeta zar vas nije sramota da vas maltretiramo godinama, mi obicni mali Partizanovci. Da vas unistavamo u svakom sportu bjedo jedna. Da morate najvece kriminalce stavljati na celo klubova...

Bela Gutman

pre 7 godina

Je l to ono mesto gde je vas osnivac Krcun (kakve li ironije za stub srbstva) slao cetnike i anti-komunjare ?

dragan

pre 7 godina

dupla sansa je na poluvremenu bila 2.95, stavio dve crvene i doslo, xa xa xa\n

Lazo

pre 7 godina

TO JE NAŠ FUDBAL.SVI FUNKCIONERI FSS. FSV.FSZS.FSB I FSIS SVI DA DAJU OSTAVKE I NIKADA NI JEDNU VIŠE FUNKCIJU DA ONAVLJAJU. ZABRANITI NA DVE GODINE FUDBAL I SRBIJI I KRENUTI OD POČETKA. TO JE SPAS OVAKO SAV OLOŠ ŠLJAM I LOPOVI SU U FUDBALU

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija