• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.03.2017

14:31

RADONJIĆ PRED MEČ RASPLETA: Partizan ili Budućnost? Drugi neka razmišljaju šta će i kako će

Crvena zvezda

RADONJIĆ PRED MEČ RASPLETA: Partizan ili Budućnost? Drugi neka razmišljaju šta će i kako će

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči meča protiv Budućnosti u 26. kolu ABA lige (21.00, ponedeljak) poručio je da je cilj njegove ekipe titula u regionalnom takmičenju

Crvena zvezda je u situaciji da može da bira protivnika u plej-ofu, ako pobedi Budućnost sa crnogorskom ekipom će igrati polufinale, a ako izgubi gledaćemo "večiti" derbi.

Mi pred ovaj meč imamo naše želje i prioritete: pod jedan, da pobedimo, drugo, da ispravimo elemente kako bi bio zadovoljan igrom. Što se nas tiče, naše pozicije su jasne..
Dejan Radonjić

I pored činjenice da smo i prvo mesto obezbedili mnogo ranije, odigraćemo najbolje što možemo u ovom trenutku. Naš cilj nije finale ABA lige, već smo kao prioritet na startu sezone, naveli da želimo da osvojimo ovo takmičenje! Za bilo kakve analize nema prostora. Odavno smo obezbedili prvo mesto, a drugi su razmišljali šta će i kako će - kazao je Dejan Radonjić.

Trener crveno-belih najavljuje juriš na novi trijumf u ABA ligi.

- Ekipa Budućnosti je napravila ekipu za visok plasman, tu je puno dobrih mladih igrača,  uz jedan ozbiljan broj iskusnih i vrlo kvalitetnih. Oni mogu da dobiju svakoga, a sa druge strane, pred ovaj meč nerealna su poređenja sa prvom utakmicom u Podgorici, tada je novi trener tek stigao... Mi pred ovaj meč imamo naše želje i prioritete: pod jedan, da pobedimo, drugo, da ispravimo elemente kako bi bio zadovoljan igrom. Što se nas tiče, naše pozicije su jasne..

I pred ovaj meč crvno-beli imaju dosta kadrovskih problema:

- Nemanja Dangubić je u procesu vraćanja na poziciju i mesto na kome je bio pre povrede, a to nije lako, Luka Mitrović je osetio bol u Madridu, nisam želeo ništa da rizikujem, situacija je sada mnogo bolja, dok je sa Stefanom Jovićem moramo da razmišljamo sistematično, trening po trening... Svi ostali su zdravi i spremni za ovu utakmicu - istkao je šef stručnog štaba crveno-belih.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija