• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.03.2017

19:27

DONALD POZIVA NA OPREZ: Čuka silno želi da nam uzme bodove

Crvena zvezda

DONALD POZIVA NA OPREZ: Čuka silno želi da nam uzme bodove

Podeli vest

Vezista Crvene zvezde Mičel Donald pred duel sa Čukaričkim (nedelja, 15.00)u 27. kolu Superlige nahvalio je rivale, a onda poručio da crveno-beli stižu na Banovo brdo po tri boda


-  Za nas je svaka utakmica podjednako važna, pred sebe smo na startu sezone postavili najviše ciljeve i svesni smo da moramo naporno da radimo kako bismo ih ostvarili. Zadovoljan sam kako ekipa izgleda na terenu od starta sezone, dobro se razumemo i svi smo maksimalno fokusirani na pobedu protiv koga god da igramo. Tako će biti i u nedelju, idemo na Banovo Brdo po nova tri boda. Ekipa Čukaričkog je u dobroj formi, uspešno su otvorili sezonu i sigurno nam neće biti lako, ali mi moramo da pokažemo zašto smo ovoliko dugo prvi na tabeli - rekao je Donald za klupski sajt.

Imao sam prilike tri puta da igram protiv Čukaričkog i sva tri puta smo trijumfovali,
Mičel Donald, fudbaler Zvezde

Kao i Crvena zvezda, Čukarički od starta polusezone nije izgubio nijednu utakmicu.

- Očekujem veoma tešku utakmicu, trener Čukaričkog Lalatović jako dobro poznaje Crvenu zvezdu. Iz onog što sam čuo o njemu vidim da zaista ume da motiviše igrača pred meč, održava odličnu atmosferu, a to se odražava i na igru. Svesni smo da ćemo imati pred sobom protivnika koji silno želi da nam uzme bodove, ali takve su gotovo sve ekipe koje igraju protiv Zvezde. Znamo da imamo kvalitet i da ukoliko damo svoj maksimum ne treba da brinemo za krajnji ishod.

Prvi susret koji je u karijeri odigrao protiv Čukaričkog Donaldu je ostao u lepom sećanju.

- Imao sam prilike tri puta da igram protiv Čukaričkog i sva tri puta smo trijumfovali. Utakmice sa ekipom sa Banovog Brda pamtim po tome što su uvek uzbudljive, sa dosta golova. Naravno da je svima prva asocijacija ubedljiva pobeda od 7:2 koju smo zabeležili u decembru 2015. godine. To je bio moj prvi susret sa Čukaričkim, počeo sam u velikom stilu i nadam se da ću u nedelju, uz pomoć saigrača, nastaviti dobru seriju protiv ove ekipe - poručio je Donald.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SUHOI

pre 6 godina

KAKVA JE OVO FARSA????? da se izvuku iz GO.ANA naterali ovog da prica o strahu od Cukarickog hahahahahaaaa.... SMRADOVI

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija