• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.03.2017

19:12

TERZIĆ OSUDIO NAPAD NA RUSE: To je uradila grupica izopačenih umova!

Crvena zvezda

TERZIĆ OSUDIO NAPAD NA RUSE: To je uradila grupica izopačenih umova!

Podeli vest

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić u ime kluba izrazio je žaljenje i ogorčenost zbog napada na navijače Spartaka iz Moskve u Beogradu posle prijateljske utakmice dva tima

Zvezda je u subotu u prijateljskom susretu pobedila Spartak sa 2:1, ali je spektakl na "Marakani" ostao u senci incidenta koji se desilo posle meča.

- FK Crvena Zvezda izražava žaljenje i ogorčenost zbog incidenta koji se sinoć desio na ulicama Beograda kada su povređena dvojica navijača našeg bratskog kluba Spartak iz Moskve. U stalnom smo kontaktu sa lekarskim timom Urgentnog centra i ovom prilikom želimo da im se zahvalimo na vrhunskom tretmanu naših prijatelja iz Rusije - rekao je Terzić.

Kako je naveo, Zvezda ujedno zeli da obavesti javnost da je jedan od momaka imao ozbiljnu povredu slezine, ali da je posle teške operacije njegovo stanje stabilno i nalazi se van zivotne opasnosti, a da je drugi prošao sa lakšim povredama i u ponedeljak će biti pušten na kućno lečenje.

- Ovom prilikom moramo izraziti i ogorčenost i stid zbog incidenta, jer je Beograd oduvek bio prepoznat kao miran grad otvorenog srca za sve goste, posebno za goste iz bratske nam Rusije. Nadamo se da je ovaj napad izolovan slučaj grupice izopačenih umova i da se tako nešto na ulicama Beograda neće više dešavati - poručio je Terzić.

RUSKI NAVIJAČ TVRDI: Albanci su nas napali noževima u Beogradu! 

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA SE ISPRSILA PRED BRAĆOM! Srpski šampion bolji od Spartaka u spektaklu na "Marakani"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija