• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.03.2017

09:30

ZVEZDA BESNA NA SUDIJE! Ristović: Meč u Bambergu nema veze sa košarkom!

Crvena zvezda

ZVEZDA BESNA NA SUDIJE! Ristović: Meč u Bambergu nema veze sa košarkom!

Podeli vest

Sportski direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda Davor Ristović smatra da su sudije pogurale Darušafaku do pobede protiv Bamberga u četvrtak uveče u Evroligi (99:97)

Turska ekipa je pobedila Bamberg i ostala u trci za prolazak među osam najboljih u Evropi, a sportski direktor crveno-belih Davor Ristović smatra da su Turcima sudije pomogle u velikoj meri.

On se tim povodom oglasio na svom tviter profilu, gde je suđenje nazvao sramnim.

Crvena zvezda mora u poslednjem kolu Evrolige da savlada Darušafaku u Turskoj, ako želi da se plasira u TOP 8.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ks

pre 7 godina

Mizda zvizde zato sto navijaju za Bamberg balvane, pa imali su nemci sve u dvojim rukama i prc. Ajde kme kme buuuu

grobar

pre 7 godina

Pa vi zavrsite da sudi Majo Vujovic u Turskoj...Postenjacine...

miki delija

pre 7 godina

a sta st evi ocekivali turska je glavni finansijer ove sramne skupine i normalno je da se njihovim klubovima i te kako mora pomoci najbolje je bojkotovati te bande lopovske i ne igrati njihovo takmicenje tako trebaju svi osteceni klubovi da urade da se jednom ta americka politika jednom zauvek izbaci iz sporta

Sasa Rajkovic

pre 7 godina

Ko je ovaj? Jel igrao negde kosarku? Skroz je nepoznat a toliko prostora mu se daje. Vidim ga stalno u tunelu u Pioniru\n

Nemir

pre 7 godina

Vidim i grobari komentarišu...pa shvatam ih,nema ih nigdje na mapi,pa liječe komplekse na Zvezdinom neuspjehu...jadno.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija