• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.04.2017

11:35

GUDURIĆA NE BRINU SUDIJE U ISTANBULU: Šta bude biće, sve moramo sami!

Crvena zvezda

GUDURIĆA NE BRINU SUDIJE U ISTANBULU: Šta bude biće, sve moramo sami!

Podeli vest

Marko Gudurić je nakon pobede Crvene zvezde protiv Uniksa (83:65) istakao važnost strujmfa pre svega zbog samopouzdanja pred dva najbitnija meča u sezoni - protiv Budućnosti i Darušafake

- Bitna pobeda, pre svega zbog samopouzdanja, ali i vraćanja u pobednički ritam. Bitno je i zbog toga što smo lošiju igru u napadu iz prethodnih utakmica nadoknadili ovim mečom i što smo napravili dobru uvertiru pred najvažniji meč u sezoni - rekao je Marko Gudurić novinarima posle meča.

Priznaje da se osetio pritisak zbog loših igara u napadu u prethodnim mečevima.

- Ipak, uspeli smo da odigramo napu igru, dobru odbranu, ali i u napadu s više dodavanje, ubrzali smo ritam, dolazili do lakih poena i to je donelo rezultat - rekao je Gudurić.

Protiv Budućnosti nema tajni

Gudurić se osvrnuo i na treći meč polufinalne serije plej-ofa Jadranske lige protiv Budućnosti, koji će Zvezda igrati u Železniku zbog zauzetosti hale "Aleksandar Nikolić".
Najverovatnije ćemo tamo igrati... To nam je svima dobro poznata hala, ali gde god da igramo, nije bitno. Nema tajni, to će nam biti četvrti meč u poslednjih 20 dana s njima, znamo se dobro, ali na nama je da izadjemo i da igramo košarku, da pobeidmo - rekao je Gudurić.

Narednog petka ekipa Dejana Radonjića igraće u Istanbulu protiv Darušafake za prolaz u plej-of Evrolige.

- Šta bude biće, nema bojazni od domaćinskog suđenja. Nadam se da ćemo biti kompletni, samo bez Jovketa (Stefana Jovića) i da ćemo maksimalno odigrati. To nam je druga najbitnija utakmica posle Budućnosti - rekao je on.

Da je Bamberg dobio Darušaku, Zvezda bi top 8 overila trijumfom protiv Uniksa. 

- Svi smo gledali tu utakmicu, nema tajne, i navijali smo za Bamberg. Teže mi bilo da gledam, nego kada mi igramo. Nijedan rezultat nam nije išao na ruku, sve moramo sami, ali znamo kakvo je ovo takmičenje, svaka pobeda je dragocena, ovo nam je 16. pobeda u sezoni i to je sjajan rezultat u ovoj sezoni - rekao je Gudurić uz osmeh.


SIMONOVIĆ ISKREN: Svaka čast Darušafaki, ali bila bi šteta da ne prođemo!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija