• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.04.2017

13:38

BEZ JOVIĆA U DVA NAJVAŽNIJA MEČA! Plej Zvezde otputovao u Minhen!

Crvena zvezda

BEZ JOVIĆA U DVA NAJVAŽNIJA MEČA! Plej Zvezde otputovao u Minhen!

Podeli vest

Ekipa Crvene zvezde igraće dve najvažnije utakmice u dosadašnjem delu sezone, protiv Budućnosti i Darušafake, bez Stefana Jovića

 

Kako je otkrio trener Zvezde Dejan Radonjić, prvi plejmejker tima je otputovao u Minhen, na pregled kod doktora koji je ekspert za probleme sa leđima, koji duže vreme muče Stefana Jovića.

- Jović je otišao Minhen kod jednog od najboljih doktora za tu vrstu povrede. Zahvalio bih se na pomoći treneru Bajerna i selektoru reprezentacije Srbije Saši Ðorđevicu, kao i Svetislavu i Marku Pešiću. Nadam se da će Stefan u nekom trenutku biti od pomoći - poručio je crnogorski trener.

Plan je da Jović ostane u Bavarskoj do 10. aprila kako bi se utvrdio tačan stepen povrede koju vuče duže vreme.

Zbog toga će propustiti majstoricu za finale ABA lige protiv Budućnosti u utorak, kao i okršaj sa Darušafakom za prolaz u četvrtfinale Evrolige, koji će se igrati u petak u Istanbulu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
iskreno

pre 7 godina

Slobodno i ostani tamo jer se vise niko i ne nada tvom povratku...Malo si preterao sa tim prenemaganjem kao da si neka devojcica... Cuj boli ga kicma BOLI TEBE K.... ZA ZVEZDU

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija