• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.04.2017

22:14

ANDRIJA LUKOVIĆ: Prolazak u polufinale Kupa je jedina opcija!

Crvena zvezda

ANDRIJA LUKOVIĆ: Prolazak u polufinale Kupa je jedina opcija!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Andrija Luković rekao je danas da je Mladost iz Lučana ozbiljan rival, ali da očekuje prolazak svoje ekipe u polufinale u Kupa Srbije

 

- Od starta ove sezone imamo jasan cilj pred sobom, a to je osvajanje duple krune. Želimo da nakon pet godina osvojimo ponovo trofej u Kupu. Naporno se pripremamo za meč, znamo da je Mladost ozbiljan rival. Već su obezbedili plasman u plej-of i sigurno nam neće biti lako, ali ni u jednom trenutku ne sumnjam u svoju ekipu. Razmišljamo samo o prolasku dalje - rekao je Luković za sajt kluba.

Vezista Zvezde je do samo jednom u karijeri igrao protiv ekipe iz Lučana.

- Prva utakmica protiv Mladosti bila mi je ove sezone na "Marakani" kada smo remizirali rezultatom 2:2. Ranije nisam imao prilike da igram protiv njih, bili su u drugoj ligi kada sam nastupao za Rad. Sada dobro poznajem njihovu ekipu i siguran sam da će duel u sredu biti uzbudljiv- rekao je on.

Veliki broj utakmica koji očekuje crveno-bele u predstojećim nedeljama biće šansa za igrače sa manjom minutažom da se nametnu treneru Miodragu Božoviću.

- Nadam se da ću kroz utakmice u Kupu obezbediti veću minutažu i u prvenstvu. Sada nam je raspored veoma gust, igramo u ritmu sreda pa subota i pretpostavljam da će više igrača koji nisu ostvarili veću minutažu dobiti šansu. Na šefu je da odluči ko će igrati, ja treniram maksimalno, dajem sto posto sebe kao da ću igrati svaku utakmicu. Dokle god Zvezdi ide dobro ne žalim se - rekao je Luković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija