• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.04.2017

20:53

(VIDEO) GOLEADA, PENALI, PREOKRET - ZVEZDA U POLUFINALU! Crveno-beli za 18 minuta slomili Lučance - 4:2

Crvena zvezda

(VIDEO) GOLEADA, PENALI, PREOKRET - ZVEZDA U POLUFINALU! Crveno-beli za 18 minuta slomili Lučance - 4:2

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u polufinalu Kupa Srbije pošto su posle preokreta na "Marakani" pobedili Mladost iz Lučana sa 4:2

 

Sve smo videli na Marakani, šest golova, dva penala, sporne momente, crveni karton... Na kraju, crveno-beli pobedom od 4:2 idu u polufinale Kupa Srbije, pridružili su se Partizanu, Vojvodini i Čukaričkom. 

Gosti su pogotkom u finišu poluvremena samo probudilio crveno-bele. Milosavljević je načeo u 45. minutu Zvezdu, koja se razgoropadila tokom drugih 45 minuta igre i za 12 minuta postigla tri gola, preko Kange, Milića i Boaćija. Takođe, gosti su u 52. ostali bez Andrića koji je dobio drugi žuti karton i často domaćine, da bi u nastavku pala još dva gola sa penala na jednoj i drugoj strani za konačnih 4:2.

ZVEZDA - MLADOST 4:2 (0:1)

Strelac: Kanga u 46, Milić u 52, Boaći u 58, Luković u 62.pen -  Milosavljević u 45, Bojović u 69pen.

Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Novak Simović.

ZVEZDA: Manojlović, Petković, Frimpong, Luković, Ristić  (od 78. Milošević) , Donald, Le Talek, Milić (od 67. Adžić), Kanga, Plavšić, Boaći (od 70. Vujaklija).

MLADOST: Krznarić,Pešić, Šatara, Saničanin, B. Milošević,Tumbasević, Radivojević (od 67. Pavlović), Pejović, Milosavljević (od 80. Gavrić), Jovanović, Odita (od 61. Saničanin), Bojović. 

Crveno-beli su prvi imali fantastičnu šansu da povedu, ali je do vođstva prva stigla Mladost. Prvo je Boaći u 17. minutu propustio zicer, bio je jedan na jedan sa golmanom Krznarićem i šutirao u čuvara mreže Mladosti. Samo pet minuta kasnije ponovo je Boaći maltretirao goste. Odlično ga je proigrao Mihailo Ristić sa leve strane, on se snašao, lepo primio loptu, probao ali pogodio spoljni deo mreže.

Gosti su se o starta opredelili na kontranapade što im se isplatilo pred kraj poluvremena. Andrić je ubacio loptu u petarac, koja je došla do Milosavljevića a on je glavom pored Frimponga smestio u mrežu. 

Međutim, Zvezda se preporođena vratila sa odmora. Za 12 minuta postigli su domaćini tri gola. Prvo je u 46. Kanga golčinom izjednačio rezultat, šest minuta kasnije Milić je preokrenuo na 2:1 posle aistencije Plavšića. Potom je Andrić zbog dva žuta kartona morao van terena. Zvezda je na tome brzo profitirala, Boaći je još jednom uz pomoć sjajnog Plavšića pogodio za 3:1.  U nastavku smo videli dva penala. Prvo je sudija oštetio Mladost, pa onda pokazao na belu tačku Zvezdi, a onda i gostima koji su postavili konačnih 4:2. 

 

TOK MEČA:

 

Drugo poluvreme:

- 87'.  Imao je Srđan Vujaklija još jednu šansu da se upiše u strelce, ali je njegov udarac izbliokiran.

- 73'. Šansa za Zvezdu.Plavšić je ponovo umakao gostima, ali je Vujaklija očajno reagovao na petercu i propustio priliku za peti gol. 

- 69. GOL! Dosuđen je penal za Mladost! Manojlović brani nakon šuta Jovanovića, ali potom ga zaustavlja na nepropisan način. Siguran je bio Bojović sa penala, iako je Manojlović pročitao gde će šutirati. Smanjila je mladost na 4:2 .

- 63'. GOL! Luković je bio siguran sa bele tačke! 

- 62'. PENAL ZA ZVEZDU! Jedan od fudbalera Mladosti je nepropisno zaustavio Milića.  Buni se trener Mladosti Nenad Milovanović. Prethodno sudija Simović nije pokazao penal za Lučance, a mogao je. Besni su gosti. 

- 61'. Traže penal Lučanci. Posle kornera je došlo do gužve u kaznenom prostoru Zvezde, u duelu su bili Frimpong i Bojović, gosti traže penal, ali sudija ne reaguje.

- 58'. GOL! Nova asistencija Plavšića, a egzekutor je bio Boaći za vođstvo crveno-belih od 3:1.

- 53. Mladost ostaje sa igračem manje, Andrić je dobio drugi žuti karton zbgo prigovora. Bune se na klupi Lučanaca, smatraju da je pre gola bio faul. 

- 46'. GOL! Kanga izjednačio - 1:1! Zvezda u prvom minutu nastavka stiže do izjednačenja. Kanga je nakon dodavanja Petkovića raspalio po lopti sa oko 25 metara i sjajnim pogotkom vratio meč na početak.

- 45'. GOL! VODI MLADOST 1:0. Milosavljević je bio strelac za Lučance. Sevnula je nova kontra gostiju. Posle centaršuta Andrića na levoj stativi je sam ostao Milosavljević i glavom ispred Frimponga smestio loptu u mrežu. 

- 37'.  Petković pokušava da pronađe saigrače u petercu Lučanaca, ali nema nikoga.  

- 30'.  Kontra Mladosti, Bojović je ušao u kazneni prostor Zvezde, ali Le Talek intervenisao. 

- 25'. Odbrana Mladosti pod sve većim pritiskom, Zvezda opasnija, Boaći za sada najviše maltretira goste. 

- 22'. Još jedna šansa za Boaćija posle asistencije Ristića, pogađa spoljni deo mreže.

- 17'. KAKVA ŠANSA ZA ZVEZDU! Milošević je pogrešio, pogodio Kangu, lopta se odbila do Boaćija, koji je koji je izašao na "jedan na jedan" sa Krznarićem, ali šutirao pravo u golmana Mladost.

Starsportphoto

- 15'. Andrić je dobio žuti karton posle faula nad Plavšićem. Slobodan udarac za Zvezdu. Luković je šutirao, ali pogodio spoljni deo mreže.

- 14'. Pejović se sada stuštio ka golu Zvezde, ali je Kanga presekao njegov šut. 

- 10'. Plavšić je pokušao da sa ivice kaznenog prostora ubaci loptu u peterac gostiju, ali nije uspeo plan da sprovede u delo. 

- 8'. Zvezda ima više loptu u nogama, ali za sada ne uspeva ozbiljnije da ugrozi gol Lučanaca. 

- 1'. Odmah su pripretili fudbaleri Mladosti, pokušao je Jovanović sa velike daljine da iznenadi golmana Manojlovića, koji je bio na visini zadatka. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GROM016

pre 7 godina

mislim da nema potrebe da se igra jer protiv zvezde niko ne igra ali ako slučajno neko pokaže da zna da igra Tu su onda sudije da ga ubede u suprotno!!!!!

LEKI

pre 7 godina

pa vidimo sve !! a to je da sudija Veda Mladosti da razvije igru

Mladen

pre 7 godina

Koliko vidim danas i partizan isto dobro igrao nije mu sudija pomogao. Smesan fudbal

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija