• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.04.2017

21:43

RADONJIĆ PONOSAN NA IGRAČE: Čestitam momcima, imali smo neverovatnu sezonu!

Crvena zvezda

RADONJIĆ PONOSAN NA IGRAČE: Čestitam momcima, imali smo neverovatnu sezonu!

Podeli vest

Trener Zvezde Dejan Radonjić čestitao je svojim igračima na fantastičnoj sezoni, iako nisu uspeli da se domognu top 8 Evrolige, poraženi su od Darušafake u Istanbulu 78:62

- Čestitke Darušafaku na pobedi, dobili su nas dva puta ove sezone u Evroligi i ušli u top 8. Imali smo 16 pobeda ove sezone, što je sjajan uspeh za nas, ali i dalje nedovoljno dobar da bi prošli u top 8. Čestitam igračima na rezultatu. Veoma sam ponosan na njih. Imali smo neverovatnu sezonu - kazao je Radonjić.

Trener crveno-belih istakao je da je loš početak koštao crveno-bele, jer su konstantno jurili minus.

- Loše smo počeli, dopustili seriju 10:0. Posle smo se vraćali, ali je Darušafaka kontrolisala utakmicu. Ne možete da pobedite Darušafaku sa ovakvim procentom šuta za tri poena.

Zvezdu sada očekuje borba sa Cedevitom u finalu ABA lige. 

- Moramo da budemo šampioni da bismo i sledeće godine igrali Evroligu. Za dva dana nam počinje finalna serija. Od večeras moramo samo da razmišljamo o Cedeviti - rekao je Radonjić posle utakmice, a prenosi Jurohups.


ZVEZDA BEZ TOP 8! Tužan kraj sjajne sezone crveno-belih, Darušafaka u četvrtfinalu!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 7 godina

Srećno sledeće godine ali bez Mitrovića i Dangubića.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija