• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

11.04.2017

21:44

LAZIĆ: Hvala navijačima! Idemo u Zagreb što pre da završimo seriju!

Crvena zvezda

LAZIĆ: Hvala navijačima! Idemo u Zagreb što pre da završimo seriju!

Podeli vest

Navijači Zvezde su više puta tokom meča sa Cedevitom skandiranjem pozdravili Branka Lazića, koji im se zahvalio na podršci

- Na meni je da nastavim da radim, a na njima je... Moj posao je dole na terenu i ja im tako vraćam -  rekao je Lazićposle meča.

Zvezda je odigrala dobra meč ali uvek može bolje, smatra Lazić.

Najvažnije da smo dobili utakmicu. Bilo je dobrih momenata, loših momenata. U serijama to je normalno. Imamo 2:0, idemo sad tamo da što pre završimo seriju. Oni će na svom terenu probati da produže seriju, izuzetno su kvalitetna ekipa, pokazaće reakciju. Opet je na nama da vidimo koliko ćemo im dozvoliti da igraju tamo.

Zvezda će imati dan odmora.

Ispravili smo neke greške iz prve utakmice, pojavile su se neke nove što je normalno, ali imamo priliku sutra da to ispravimo. Imaćemo malo vremena da odspavamo, odmorimo i spremimo se za utakmicu -  rekao je Lazić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stari grobar

pre 7 godina

moram da priznam da ti se divim..... ti covece imas srce kao planina. Zvezda treba da te urami....

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija