• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.04.2017

13:41

BOŽOVIĆ PRED BORAC: Moramo da dobijemo, SVE DRUGO BI BILA KATASTROFA!

Crvena zvezda

BOŽOVIĆ PRED BORAC: Moramo da dobijemo, SVE DRUGO BI BILA KATASTROFA!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović kaže da očekuje da se crveno-beli izbore sa pritiskom i savladaju čačanski Borac kako bi mirno dočekali plej-of Superlige

Utakmica 30. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Borca igra se u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" (17.00).

- Pred nama je jedna vrsta unapred dobijene utakmice, Borac se bori za opstanak i tražiće iznenađenje. Nadam se da ćemo početi plej-of u dobrom raspoloženju, sve osim naše pobede bila bi katastrofa - izjavio je Božović na konferenciji za medije.

On je najavio da će priliku na meču protiv Čačana od starta dobiti Nenad Milijaš i Srđan Vujaklija, Abraham Frimpong je suspendovan, dok su povređeni Dušan Anđelković i Džon Ruiz, pa najverovatnije neće biti spremni za večiti derbi.

- Nemam dilemu oko sastava, nadam se da će zamene odigrati na nivou. Ako navijači dođu verovatno će moći da vide Milijaša na delu. Igraće Vujaklija jer su ga držali šest meseci van tima, mislim da ima razloga da zapne protiv njih - rekao je Božović.

Crnogorski stručnjak je veoma zadovoljan razlikom od šest poena u odnosu na drugoplasirani Partizan.

- Moram da budem zadovoljan jer je Partizan napravio impozantnu seriju, pobedili su nas u Humskoj i remizali kod nas. Nije alibi, ali da je drugačije prvenstvo osvojili bismo titulu. Nemamo pravo da se žalimo jer smo mi bili zagovornici tog sistema. Treba da pokažemo da smo pravi - izjavio je Božović.

Prema njegovim rečima crveno-beli igraju sve bolje kako se bliži kraj prvenstva, ali je priznao da je psihološka prednost na strani Partizana.

- Igramo bolje, ali treba da sačekamo, pošto tek sada ide veliki pritisak, u plej-ofu je psihološka prednost na strani drugog i trećeg na tabeli, jer nemaju šta da izgube. Mi možemo - konstatovao  je Božović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija