• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.04.2017

20:11

ŠPANSKI GIGANTI KUPUJU U ZVEZDI! Gudurić na meti Reala, Barsa hoće Lazića!?

Crvena zvezda

ŠPANSKI GIGANTI KUPUJU U ZVEZDI! Gudurić na meti Reala, Barsa hoće Lazića!?

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezed Marko Gudurić jedan je od igrača koji se nalazi na meti Real Madrida, i ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi od naredne sezone nosio dres "kraljevskog kluba"

Prema pisanju portala "Piratasdelbasket.net", ime košarkaša srpskog prvaka našlo se na vrhu liste želja devetostrukog prvaka Evrope.

Real će tražiti pojačanje na pozicijama beka i niskog krila, i Gudurić je jedan od igrača koji je iskočio u prvi plan.

Osim 22-godišnjeg igrača Crvene zvezde, pod lupom Madriđana su još Adam Hanga i Janis Tima. Hanga je igrama u Baskiji privukao pažnju mnogih klubova, i Realu neće biti lako da prvi prođe kroz cilj, posebno što se spekuliše da bi mogao i u NBA, a prava na njega polaže San Antonio.

Gudurić je u poslednje vreme jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, a 2015. godine je potpisao četvorogodišnji ugovor sa timom sa Malog Kalemegdana, tako da će Real ukoliko želi sjajnog šutera, morati dobro da se "otvori".

Još jedan Zvezdin igrač je na meti španskog velikana, ali ne Reala, već Barselone. Sportando prenosi da je Branko Lazić na listi želja Katalonaca pozivajući se na saznanja izraelskog novinara Dejvida Pika.

(VIDEO) MAJKO MILA ŠTA IM DEČKO URADI! Pa vi ostavite Gudurića samog na 10 metara!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija