• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.04.2017

09:00

BOAĆI PRETI PARTIZANU: Sada niko ne može da nas zaustavi!

Crvena zvezda

BOAĆI PRETI PARTIZANU: Sada niko ne može da nas zaustavi!

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći veruje da njegovu ekipu niko, pa ni Partizan, ne može da zaustavi na putu ka odbrani šampionske titule

Preliminarni deo Superlige je gotov, i sada je na redu plej-of. A već na početku, u prvom kolu - večiti derbi. Poslastica za fudbalere dva tima, a posebno za napadače, koji golovima mogu da postanu heroji.

Ovaj, 154. večiti derbi, sa velikim nestrpljenjem očekuje špic Crvene zvezde Ričmond Boaći.

Derbi sa sobom uvek nosi posebnu težinu. Nakon pobede nad Partizanom bili bismo mnogo bliži osvajanju titule. Lično ću dati i više od sto posto na terenu u utorak, a siguran sam da isto razmišljaju i moji saigrači. Verujem da smo na pravom putu, slušamo sve što nam trener govori i to daje rezultate. Verujem da sada niko ne može da nas zaustavi - poručio je Boaći.

Napadač iz Gane je zimus stigao na "Marakanu", a već je postigao šest pogodaka, poslednji u pobedi nad Borcem (2:0), i to pošto je ušao sa klupe.

- Sada sam za 20 minuta na terenu postigao pogodak, prošli put nisam za svih 90. Verujem da kada Bog želi da postigneš gol da tako i bude. On mi daje šansu da se upišem u listu strelaca i zahvalan sam mu na tome - istakao je špic crveno-belih, i naglasio značaj pobede nad Čačanima:

Ovo je vrlo važna pobeda za nas zato što je uoči derbija. Dobili smo mnogo samopouzdanja, svi igrači su srećni. Iako nisam sve vreme bio na terenu siguran sam da su moji saigrači osećali moj duh uz sebe i raduje me što smo zajedno ostvarili novu pobedu - zaključio je Boaći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
steff

pre 7 godina

A go Partizanu mozes postići u snovima a možda ni tada.... Only in your dream's hahaahahahahahhaha Bojaćinn

Gedža

pre 7 godina

Sa takvom upravom,trenerom,timom,igrom,taktikom,fizičkom pripremljenošću možete da sanjate pobedu u derbiju. Tuga,jad i čemer ste.

steff

pre 7 godina

Nije ni čudo da ti je nik Gedza toliko se i razumesn

NOLAN BILAN

pre 7 godina

GAZI FRANJEVCE BOACI BRATE, PUNI ,TRPAJ, DA TE DOBRO SHVATE.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija