• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.04.2017

21:12

ZVEZDA RUTINSKI SA SPARTAKOM! Crveno-beli pobedom počeli odbranu titule!

Crvena zvezda

ZVEZDA RUTINSKI SA SPARTAKOM! Crveno-beli pobedom počeli odbranu titule!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde uspešno su krenuli u odbranu titule u Superligi Srbije, pošto su ubedljivo pobedili u Subotici Spartak 89:54 (20:10, 24:13, 19:14, 26:17) u 1. kolu domaćeg takmičenja

Ekipa Dejana Radonjića je bez povređenih Branka Lazića i Stefana Jovića opravdala ulogu velikog favorita protiv Spartaka u meču u kojem se pobednik nijednog trenutka nije dovodio u pitanje.

Zvezda je već posle tri minuta igre vodila sa 8:2 i to najviše zahvaljujući centru Ognjenu Kuzmiću koji je postigao prvih šest poena. Spartak je uspeo do sredine tog perioda da uhvati priključak i dođe na 9:10, ali je Zvezda odgovrila serijom 10:1 i tako na prvu pauzu otišla sa dvocifrenom prednošću.

Domaćin je do sredine druge četvrtine uspeo da koliko-toliko ostane u meču, bio je na jednocifrenom zaostatku, ali je Zvezda pred poluvreme predvođena Markom Simonovićem i četiri vezane trojke otišla na plus 21.

Spartak u nastavku susreta nije imao odgovor za dobru Zvezdinu igru, koja je do kraja susreta konstatno povećavla prednost koja je u jednom trenutku iznosila i 50 poena.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Milko Bjelica sa 21 poenom, a 18 je dodao Marko Simonović, dok je jedini dvocifreni u timu Spartaka bio Igor Kesar sa 10 poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija