• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.04.2017

20:51

(VIDEO) NE DA ZVEZDA PRVO MESTO! Penal i golčina Plavšića za slavlje crveno-belih u Kruševcu!

Crvena zvezda

(VIDEO) NE DA ZVEZDA PRVO MESTO! Penal i golčina Plavšića za slavlje crveno-belih u Kruševcu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Napredak u utakmici drugog kola plej-ofa Superlige u Kruševcu sa 2:1 i vratili se na čelo tabele!

Crveno-beli su u Kruševcu bili pod dodatnim pritiskom zbog pobede Partizana nad Vojvodinom (1:0), ali su trijumfovali i vratili se na čelo tabele. 

Crveno-beli su poveli pogotkom Kange sa bele tačke u 59. minutu dok je sve dileme rešio Plavšić golčinom u 76. Kruševljeni su u finišu samo ublažili poraz preko Vukanovića - 2:1

Boaći je prvi pripretio na startu meča, ali zakasnio da smesti loptu u mrežu, da bi u nastavku domaćin imao inicijativu. Međutim Beograđani su imali najbolju šansu. Donald u u 16. minutu morao bolje da odreaguje posle povratne Ruiza, ali je Holanđanin sa 11 ili 12 metara loptu poslao pored gola, iako je bio sam. Potom je Napredak prokockao šansu za vođstvo. Gobeljić je u 21. izašao sam ispred golmana Zvezde, ali Manojlović spasava crveno-bele, pa posle prvih 45 minuta nije bilo golova.

Zvezda je povela iz penala u 59. minutu. Džon Ruiz je pao u kaznenom prostoru Napretka, a sudija Bojan Nikolić pokazao na belu tačku. Šljivić je držao obe ruke na ramenima Kostarikanca, a on to iskoristio da padne.

Bunili su se domaćini, igrači, navijači, ali Nikolić nije mario. Prednost Zvezdi doneo je Kanga. Potom je sudija svirao ofsajd domaćinu pred golom Zvezde, a u 65. minutu poništen je gol Srđanu Plavšiću iz istog razloga posle odbijene lopte nakon šuta Kange. Sve je to podiglo tenziju na terenu.

Ali, samo desetak minuta kasnije Plavšić rešava sve dileme oko pobednika u Kruševcu sjajnim pogotkom, dok je nekoliko sekundi pre kraja duela Vukanović ublažio poraz "čarapana" - 2:1!

 

NAPREDAK - CRVENA ZVEZDA 1:2 (0:0)


Strelci: Vukanović u 94. minutu za Napredak - Kanga u 59. iz penala, Plavšić u 76. za Zvezdu.

Stadion: "pod Bagdalom". Sudija: Bojan Nikolić.

NAPREDAK: Petrović, Cvetković, Simonović, Tubić, Eskić, Šljivić, Urošević, N'Diaje, Gobeljić (od 55. Vulić),  Alivodić ( od 81. Kasalica) , Vukanović.

CRVENA ZVEZDA: Manojlović, Petković, Frimpong, Luković, Ristić, Le Talek, Donald, Ruiz (od 79. Srnić), Kanga, Plavšić (od 89. Adžić), Boaći  (od 86. Sikimić)..

 

TOK MEČA

Drugo poluvreme

Kraj!

- 94'. GOL! Napredak je smanjio na 2:1. Aleksa Vukanović je pogodio ali samo ublažio poraz svog tima. 

- 81'. Izmena kod Crvene zvezde - izlazi Ruiz, a na teren ulazi Slavoljub Srnić. Kod Kruševljana na terenu je Kasalica umesto Alivodića.

- 76'. GOL! Volej Plavšića za 2:0.  Šutirao je levom nogom sa leve strane iz voleja posle sjajnog dodavanja Gelora Kange.

- 73'. E moj Boaći! Poslao mu je Plavšić loptu u prostor, a Boaći je promašio prazan gol!

- 65'. Pogodio je Plaviš posle odbijene lopte nakon šuta Kange, ali je bio u ofsajdu, pokazao je sudija!

- 62'. Lete stolice sa severne tribine stadiona u Kruševcu. Negoduju navijači Napretka jer im je sviran ofsajd.

- 59'. GOL! Zvezda vodi 1:0! Kanga je bio egzekutor!

- 57'. Penal za Zvezdu posle starta nad Ruizom! Bune se igrači Napretka!

- 54'. Slobodan udarac izveo je Kanga, Boaći je opalio glavom, ali golman Napretka Petrović brani. Bila je ovo odlična šansa za Beograđane.

- 53'. Kanga je dobio žuti karton, ne slušao sudiju, požurio je da izvede slobodan udarac.

- 52'. Ozbiljna šansa za Zvezdu. Šutirao je Le Talek glavom, ali pored gola!

- 47'.  Ponovo pritisak Napretka, kao i u većem delu prvog poluvremena. 

Prvo poluvreme:

Kraj poluvremena, nekoliko prilika na obe strane, ali 0:0 posle 45 minuta igre!

- 38'. Marko Petković je pucao sa oko 20 metara,  Petrović i ovog puta siguran na golu Napretka. 

- 35'. Još jedan loš udarac Beograđan. Ovog puta je Gelor Kanga gađao preko gola. 

- 28'. Još jedan pokušaj Mičela Donalda. Pokušao je Holanđanin posle povratne lopte Boaćija ali preko gola. 

- 21'. Šansa za Napredak. Sada je zirer imao Gobeljić, nakon što se spetljao Frimpong,  izašao ispred Manojlovića ali golman Zvezde brani.

- 16'. Donald je promašio zicer. Sjajno ga je po desnoj strani uposlio Ruiz, ali je Holanđanin vrlo loše odreagovao i poslao loptu pored gola.  Sam je  bio Holanđanin na oko 11, 11 metara, ali je pucao pored gola.

- 11'. Prva šansa za Zvezdu. Plavšić je ubacio loptu u peterac, ali je Boaći malo zakasnio da je smesti u mrežu. 

- 10'. Pokušao je Alivodić iz slobodnog udarca. Daleko preko gola. 

- 3'. Agresivan početak Napretka. Domaćin je imao prvi korner na meču, ali intervenisao je Frimpong.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NIKOLA1995

pre 7 godina

A sta si ti mislio,kad nemoze kukulele moze Nikolic.

Rade

pre 7 godina

Neda sudija prvo mesto i ko da vam dodje da gleda ovako smesni fudbal svaka cast rasovicu i momcima a zvezdo uzmi titulu tako ce ti se i vratiti sta mislite da su gledaoci ludi ....pa nevide niko da nedolazi na stadion najbolje je ttako pa nek igraju kao na treningu

Aleksandar

pre 7 godina

Ja sam ZVEZDAS, ali gol koji je ponisten zbog ofsajda. OFSAJDA nije bilo. Jer je zvezdin igrac odigrao protivnickom igracu. SRAMOTA JE KO DANAS SVE SUDI U NASOJ LIGI. Nisam za to da se favorizuju ni ZVEZDA NI PARTIZAN. Zato nam je dudbal u katastrofalnom stanju.

popovic zoran

pre 7 godina

dragi aleksandre kada je to tako i igrac napretka je odigrao protivnickom igracu od koga se lopta odbila do napretkovog igraca i gle cuda ofsajd,ne drzi lekcije nikome,jednostavno vucic rekao zvezda mora da bude prva i to je to,a sto se penala tice takvih i gorih situacija ima u nasem fudbalu pa se ne sudi ukoliko sudija nije lopov poput bojana nikolica vlade glodjevica pa zatim raznih jovanetica naravno jeknica djukica pa zatim sirokog itd

popovic zoran

pre 7 godina

gospodin lopov bojan nikolic je poznat po lopovluki,pa taj lopov je sudio backa-radnicki kada je ociglrdno ostetio backu,kada je backa htela da istupi iz lige zbog njegovih lopovluka,i to je tako a vi cigani cutite...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija