• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.04.2017

21:08

(FOTO) HUMANI ZVEZDAŠI! Crveno-beli posetili Institut za onkologiju u Tiršovoj!

Crvena zvezda

(FOTO) HUMANI ZVEZDAŠI! Crveno-beli posetili Institut za onkologiju u Tiršovoj!

Podeli vest

Prvotimci Crvene zvezde obeležili su Međunarodni dan fudbala i prijateljstva posetom dečijem odeljenju onkologije na klinici u Tiršovoj, saopštio je klub

Ovaj dan obeležava se u više od 60 zemalja sveta, a Srbija je članica tog pokreta postala 2013. godine.

Kapiten Zvezde Aleksandar Luković postao je 2014. godine ambasador ovog projekta, i on je u društvu televizijskog voditelja Ivana Ivanovića, glumca Aleksandra Radojičića, kao i dva dečaka, jednog mladog fubdalera i jednog mladog novinara, posetio decu na Institutu za onkologiju. 

Promo

Decu koja se bore sa teškom bolešću imala su priliku da se upoznaju i druže sa poznatim zvezdašima.

- Od izuzetne važnosti je činjenica da principe ovog dana obeležavamo u vremenima u kojima ljudi širom sveta osećaju potrebu da prikažu privrženost principima jednakosti i poštovanja jednih prema drugima. Fudbal za prijateljstvo nam pruža ovu mogućnost, i kroz rad sa mlađim generacijama uči ljude koliko je važno biti posvećen miru i prijateljstvu, bez obzira na pol, životno doba ili njihove fizičke mogućnosti - rekao je Ivanović posle posete.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija