• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.04.2017

18:23

(VIDEO) ZVEZDA NA POLA KORAKA DO FINALA! Crveno-beli opet napunili mrežu Čuke!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA NA POLA KORAKA DO FINALA! Crveno-beli opet napunili mrežu Čuke!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije pobedili Čukarički sa 4:1

Ove sezone je Zvezda slavila na Banovom brdu sa 4:3, prošle sezone je bilo 7:2 za crveno-bele, koji su tako nastavili tradiciju da kao gosti pune mrežu Čukaričkog.

Svi golovi pali su u prvom poluvremenu, a seriju je otvorio Damijan Le Talek. Francuz je u 12. minutu posle sjajnog centaršuta Anđelkovića matirao Petrića. Već u 19. minutu bilo je 2:0, a strelac je bio Ričmond Boaći.

Posle udarca Drđana Plavšića, lopta je na putu ka golu zakačila Ognjena Ožegovića i završila u mreži Čukaričkog u 33. minutu.

U 39. je na semaforu pisalo 4:0 za goste, a drugi gol postigao je Boaći. Samo minut kasnije Saša Jovanović je iskoristio uspavanost odbrane crveno-belih i postigao, ispostavilo se, počasni pogodak.

U drugom poluvremenu je Čukarički bio bolji rival, i imao je nekoliko prilika, ali je zahvaljujući golmanu Zvezde Filipu Manojloviću rezultat ostao nepromenjen.

Revanš meč igraće se na stadionu "Rajko Mitić" 10. maja. U drugom polufinalu sastaju se Vojvodina i Partizan.

ČUKARIČKI - ZVEZDA 1:4 (1:4)

Strelac: S. Jovanović 40. - Le Talek 12, Boaći 19. i 39, Đurić (ag) 33. minutu.

Stadion "na Banovom brdu". Sudija: Milorad Mažić.

ČUKARIČKI: Petrić, Jovanović, Đurić, Lagator, Bogosavac, Srnić, Obradović (od 46. Kopitović), Bojić, Kajević (od 46. Jevtić), S. Jovanović (od 64. Radonjić), Ožegović.

CRVENA ZVEZDA: Manojlović, Petković, Frimpong (od 69. Poletanović), Luković, Anđelković (od 65. Ristić), Donald, Le Talek, Kanga (od 75. Adžić), Plavšić, Srnić, Boaći. 

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 90'. Udarac Srnića, odbranio je Petrić, lopta je došla do Boaćija, ali se napadač Zvezde nije snašao.

- 83'. Opet je priliku imao Jevtić, ali je još jedno Manojlović odlično odbranio.

- 78'. Sudar Manojlovića i Kopitovića, deblji kraj je izvukao štoper domaćina, ali je posle ukazane lekarske pomoći nastavio meč.

- 75'. Poslednja izmena u Zvezdi, Kangu je zamenio Luka Adžić.

- 72'. Dobra akcija crveno-belih, ali je Ristić na kraju loše prihvatio loptu, pa nije bilo opasnosti po gol Čukaričkog.

Starsportphoto©

- 69'. Drugu izmenu je napravio Miodrag Božović, umesto Frimponga u igri je Poletanović. To znači da će Le Talek u srce odbrane.

- 65'. Prva izmena u Zvezdi, umesto Anđelkovića na terenu je Mihailo Ristić.

- 64'. Treća izmena u Čukaričkom. Nemanja Radonjić je u igri umesto Saše Jovanovića.

- 62'. Prvi put su zapretili gosti u drugom delu igre. Prodor Anđelkovića, koji je šutirao sa preko 20 metara, ali preko gola.

- 59'. Bojić je odličnim udarcem iz daljine prekinuo uspavanku, ali je Manojlović još bolje intervenisao i izbacio loptu u korner.

- 54'. Crveno-beli su usporili na početku drugog dela igre, domaćin ima inicijativu, ali bez prilike.

- 46'. Odmah prilika za Čukarički. Posle 15 sekundi igre, rezervista Jevtić je izašao sam pred Manojlovića, ali je golam Zvezde skinuo zicer.

- Dvostruka izmena u domaćem timu. Umesto Asmira Kajevića i Nemanje Obradovića na terenu su Aleksandar Jevtić i Boris Kopitović.

Starsportphoto©

Prvo poluvreme:

- 45+1'. Mogao je do het-trika Boaći, ali je Petrić ovoga puta odbranio njegov udarac.

- 41'. Stativa! Malo je nedostajalo da pukne petarda, ali lopta posle udarca Kange pogodila stativu.

- 40'. GOL! 4:1. Čukarički je smanjio zaostatak, a strelac je Saša Jovanović posle dodavanja Ognjena Ožegovića.

- 39'. GOL! 4:0. za Zvezdu, drugi gol Boaćija! Plavšić je centrirao sa desne strane, a napadač Zvezde iz neposredne blizine pogodio gol gostiju.

- 33'. GOL! 3:0 na Banovom brdu! Plavšić je šutirao, lopta je zakačila Ožegovića i završila u mreži Čukaričkog.

- 32'. Odličan prodor Donalda, koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je odbranio Petrić.

- 25'. Poslednjih nekoliko minuta bez uzbuđenja, domaći su uspostavili ravnotežu.

- 19'. GOL! 2:0 za goste, a strelac je Boaći. Ponovo su odlično kombinovali crveno-beli, Petković je ovoga puta bio asistent, a Boaćiju nije bilo teško da je ubaci u nebranjenu mrežu.

- 17'. Nova dobra akcija Zvezde, Srnić je centrirao sa desne strane, ali su Le Talek i Plavšić smetali jedan drugom.

- 14'. Umalo 2:0. Odličan udarac Plavšića, lopta je zakačila jednog protivničkog igrača i okrznula prečku sa gornje stane.

- 12'. GOL! Crvena zvezda vodi pogotkom Damijena Le Taleka. Odličan centaršut Anđelkovića, Francuz je odlično skočio i glavom poslao loptu iza leđa Petrića.

- 11'. Prva prilika na utakmici za crveno-bele. Dugo je trajala akcija Zvezde, na kraju je Kanga dodao do Boaćija, ali je njegov udarac izblokiran.

- 8'. Udarac Kajevića, Frimpong je izblokirao njegov udarac, a igrači Čukaričkog su tražili penal. Sudija Mažić je samo odmahnuo rukom.

- 2'. Oštar start Dragoljuba Srnića, koji je faulirao Kangu, a vezista Zvezde je nakon ukazane pomoć nastavio utakmicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan Smederevac

pre 6 godina

Videli smo taj tenku u tri derbija. Vise je delovao kao kanga tj.kanta koju su sutirali kako ko stigne : Leo, Djurdjevic, Tavamba, pa opet Leo...

daki

pre 6 godina

xexe, veciti vicesampioni...bar jos deceniju... nema Toleta, nema titula...

NOLAN BILAN KUSTA BOBADILJA

pre 6 godina

NO TOLE, NO parti(zan)... TOLEEEEE, VRATI SE, OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija