• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.05.2017

19:54

BOŽOVIĆ NEĆE IZGOVORE: Sami smo krivi za sve!

Crvena zvezda

BOŽOVIĆ NEĆE IZGOVORE: Sami smo krivi za sve!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da neće da traži opravdanje posle današnjeg poraza od Voždovca (3:2) i naveo da će ekipa pokušati da pobedi u svim utakmicama do kraja prvenstva

 


- Na nama je da pokušamo da pobedimo sve do kraja. Neću da komentarišem šta ko priča. Niko nam nije kriv, sami smo krivi, imali smo sve u svojim rukama. Alibi nam nije potreban i neću da tražim opravdanje - rekao je Božović novinarima posle utakmice na Voždovcu.

Zvezda je izgubila od Voždovca sa 3:2 i tri kola pre kraja prvenstva Srbije zaostaje tri boda za vodećim, "večitim" rivalom Partizanom.

- Ostaje nam da završimo ovo do kraja i posle toga da vidimo šta će biti - kazao je trener crveno-belih.

Božović je čestitao Voždovcu na pobedi.

- Dobro smo počeli utakmicu, ali smo primili nesrećan gol, koji nas je psihološki malo uzdrmao, možda i malo više. Posle toga smo primili još jedan, a kada smo počeli da rizikujemo, oni su mogli da daju još golova - rekao je Božović.

On je istakao da je njegov tim "krenuo na sve ili ništa", ali da "ovaj put nije imao snage da se vrati i preokrene".

Božović je naveo da ne misli da je pogrešio u taktici koju je postavio jer bi ekipa imala "mnogo problema u sredini terena" da je na početku izveo dva napadača.

Upitan zašto forsira Džona Ruisa, Božović je rekao da misli da fudbaler iz Kostarike zaslužuje da igra.

Božović je dodao da mu je Nenad Milijaš bio potreban na terenu zbog prekida i zbog toga ga nije izveo iz igre u drugom poluvremenu.

Zvezda će do kraja prvenstva dočekati Mladost, gostovati Javoru i u poslednjem kolu na svom stadionu igrati protiv Radničkog. Pre toga će u utorak igrati sa Čukaričkim revanš polufinala Kupa Srbije. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja

pre 6 godina

Ma pusti sve, ostani u zvezdi sto duze. Vole te tvoji grobari!

ZVEZDAS

pre 6 godina

KAKO TE NIJE SRAMOTA DA BILO STA PRICAS ? TI SUBNAJVECA BRUKA U ISTORIJI CRVENE ZVEZDE. MARS BRE IZ KLUBA.\n

marcelo

pre 6 godina

Sve sto on kaze mora da bude tako , jer je trener - zar ne, a u stvari nisu igrali nista. Vozdovac mnogo bolji . Sad svi fudbaleri treba da vrate one premije od Vojvodine -2000 evra , zbog toga sto nisu zasluzili ovaj put nista nego da budu kaznjeni.

dragan

pre 6 godina

Koje ste rike svi vi sto uopste pratite domacu ligu\n

jupiter

pre 6 godina

Sto su se okomili na Milijasa kad je decko bio jedan od boljih?! Donald je zakazao. Vidi se da je vec otisao. Pingpong zesca kiksara. Ruiz nije nivo ni za drugu ligu...itd itd

jupiter

pre 6 godina

Realno, prva dva gola su kardinalne greske odbrane. Ne bih ja krivio sve igrace. Neki su se lavovski borili, a neki potpuno razocarali.

los izbor

pre 6 godina

stranaca a forsira ih maximalno.... Lukovic, Petkovic, Andjelkovic.... tromi i nisu ni za drugu ligu a i njih forsira bez ikakvog razloga .... trba sa njima raskinuti ugovore a od stranaca ostaviti samo Boacija.. Zapostavljeni mladi igraci koji su duplo bolji od navedenih.... sve u svemu trener je glavni krivac jer kada ti neki igraci nisu motivisani onda ih ne stavljas u tim nego pustis mlade zeljne dokazivanja da grizu i ginu na terenu...

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija