• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.05.2017

14:12

RADNIČKOM STIGLA STIMULACIJA! Zvezda pre dva dana uplatila prvu ratu za Pavkova

Crvena zvezda

RADNIČKOM STIGLA STIMULACIJA! Zvezda pre dva dana uplatila prvu ratu za Pavkova

Podeli vest

Skoro četiri meseca po dolasku Milana Pavkova na "Marakanu", posle verbalnog rata, tužbe i sudijske presude, Crvena zvezda je najzad uplatila prvu ratu obeštećenja Radničkom iz Niša za transfer Milana Pavkova

 

 

Crveno-beli su napokon otvorili kesu i dali ratu Nišlijama i to dve nedelje pred dolazak Partizana na "Čair", što je po svim procenama najteža utakmica za crno-bele do kraja sezone.

Ispada da su čelnici Zvezde rešili da stimulišu Radnički pred dolazak Partizana tako što su im napokon uplatili novac koji im mesecima duguju.

Pre dva dana smo uplatili 100.000 evra za Pavkova. Imamo odličan odnos sa Radničkim iz Niša - rekao je Zvezdan Terzić na današnjoj konferenciji za novinare na "Marakani".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sale

pre 6 godina

ha ha ha tako se unistava klub , dao premije igracima za pbedu protiv vojvodine sad radnickom a titula ode u humsku ,nastavi tako i dalje...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija