• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.05.2017

18:48

ĐUROVSKI DEMANTUJE SUKOB: Rukovao sam se s Kangom! LALATOVIĆ: Čuka zaslužila finale!

Crvena zvezda

ĐUROVSKI DEMANTUJE SUKOB: Rukovao sam se s Kangom! LALATOVIĆ: Čuka zaslužila finale!

Podeli vest

Novi trener Crvene zvezde Boško Đurovski debitovao je porazom od Čukaričkog (2:1), a posle utakmice je istakao da je tim u psihološkoj krizi

Crvena zvezda je izgubila od Čukaričkog, ali se plasirala u finale Kupa zbog zalihe iz prvom meča (4:1).

- Mi smo u psihološkoj krizi, to se i danas videlo. Nije bio dovoljan jedan trening da se igrači priviknu na nove zahteve, na nov sistem.. Ovaj meč mi je poslužio da vidim mogućnosti pojedinih igrača. Lično nisam zadovoljan kako smo igrali - rekao je Boško Đurovski posle susreta.

Takođe, uverio je novinare da se Kanga pozdravio sa njim posle izmene u drugom poluvremenu.

- Ne, ne... pogrešno ste videli, pozdravili smo se. Sledeća utakmica će biti sigurno drugačija, nisam zadovoljan igrom, imaćemo trening više. Crvena zvezda je u psihološkoj krizi, nekih mesec dana, novi trener, novi zahtevi... - dodao je Đurovski.

PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA U ZVEZDI! Kanga odbio da se pozdravi sa Đurovskim!

Sa druge strane, trener "brđana" Nenad Lalatović je bio zadovoljan igrom svog tima, i istakao je da je Čukarički zaslužio da igra finale Kupa.

- Čestitam Zvezdi na proslaku u finalu Kupa, ali i mojim igračima na igri. Došli smo da pokažemo da smo u prvom meču imali samo slabo poluvreme. Bilo je nemoguće da tražimo prolaz, taktički smo odigrali dobro. Nismo im ostavili prostora da nas ugrožavaju, dali smo dva gola iz prekida. Ovo je naša četvrta pobeda u nizu, nismo zaslužili da igramo u plej-ofu. Tako je moralo da bude - poručio je Lalatović.

(VIDEO) ZVEZDA IZVUKLA ŽIVU GLAVU! Čukarički bio blizu senzacije, Boaći s penala do finala!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija