• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

12.05.2017

12:45

ISPOVEST STEFANA JOVIĆA: Nisam mogao da ustanem iz kreveta posle meča u Podgorici!

Crvena zvezda

ISPOVEST STEFANA JOVIĆA: Nisam mogao da ustanem iz kreveta posle meča u Podgorici!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović imao je strahovite probleme sa leđima tokom većeg dela sezone, a otkrio je da je najgore bilo posle meča u Podgorici protiv Budućnosti, kada sutradan nije mogao da ustane iz kreveta od bolova

 

 

Jović je na toj utakmici rešio da pomogne ekipi, iako nije dugo igrao zbog povrede, a na kraju je samo pogoršao stanje sa leđima, zbog kojeg je gotovo završio sezonu.

Moj poslednji, očajnički trzaj, bio je u polufinalu ABA lige protiv Budućnosti u Pogorici. Pokušao sam da izađem na teren, da uradim makar malo i pomognem. Izdržao sam nekoliko minuta, ali kada su se leđa ohladila, sve se okrenulo. Imao sam jake bolove i tada sam morao da kažem treneru Radonjiću da imam problema čak i kada hodam. Kao i da je bol sve jača. Sve je kulminiralo dan kasnije, kada sam jedva ustao iz kreveta i došao na doručak. Tada je bilo jasno da posle svakog ozbiljnijeg napora ne mogu da se krećem, a kamoli nešto drugo - ispričao je Jović za Žurnal.

On je dodao da je odlazak u Nemačku na lečenje bio pun pogodak i da se od tada oseća mnogo bolje.

Ne želim da umanjujem stručnost naših doktora. Učinili su sve i imali su važnu ulogu. Hvala im na svemu, ali odluka da idem u Nemačku je bila prava stvar. Tamo su za kratko vreme, istina uz veliki broj injekcija, uspeli da reše moj problem. Tu sam se dosta konsultovao sa Vladimirom Lučićem, pošto je i on imao problema sa leđima. On mi je tada rekao, da od kada je došao u Bajern, nije propustio nijedan trening, niti meč. I da od kada sprovodi terapiju, leđa su mu super. Nakon toga i ja sam definitivno presekao - rekao je Stefan Jović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija