• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

12.05.2017

21:16

DONALD IMA SVOJU RAČUNICU: Zvezda je bolja i kvalitetnija od Partizana!

Crvena zvezda

DONALD IMA SVOJU RAČUNICU: Zvezda je bolja i kvalitetnija od Partizana!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald smatra da su crveno-beli bolji i kvalitetniji tim Partizana, i da će se večitom rivalu u finalu Kupa revanširati za poraze u prethodnim mečevima

Crno-beli su ove sezone dva puta savladali Zvezdu, dok je jednom bilo nerešeno. Crveno-beli su posle poraza od Voždovca (3:1) izgubili prvo mesto, i sada je sve u rukama kluba iz Humske.

- Motivisani smo da im se revanširamo i da im pokažemo da smo najbolji tim u Srbiji. Uprkos tome što su nas nadmudrili u prvenstvu, smatram da imamo i kvalitetniji tim i snage da na kraju slavimo i osvojimo trofej. On je značajan i za nas igrače, i za klub, i za navijače - poručio je Donald u razgovoru za "večernje novosti".

Nije sve u našim rukama, ali nismo mi tim koji će se predati posle dva poraza. Idemo do kraja

Mičel Donald, fudbaler Zvezde

On je istakao da crveno-beli nisu odustali ni od šampionske trke.

- Ne odustajemo od titule sve dok se igra. Nije sve u našim rukama, ali nismo mi tim koji će se predati posle dva poraza. Idemo do kraja, izuzetno mi je drago što imamo veliku podršku i kluba i navijača. Sve ćemo učiniti da ih ne izneverimo - rekao je Holanđanin.

Nije krio Donald da su šokantni porazi ostavili traga na igrače, kao i odlazak trenera Miodraga Božovića.

- Posle dva šoka u dva dana, slagao bih kad bih rekao da je atmosfera ista. Normalno je što smo svi "ranjeni", emotivni, a pogotovo posle odlaska Božovića koji niko nije očekivao. Mi smo Božu voleli, ne samo poštovali. Voleli smo ga kao trenera i čoveka. Mene je lično doveo, zahvalan sam mu na svemu što je učinio i za mene i za klub. Ali, na kraju dana, svi smo profesionalci, moramo da idemo dalje - istakao je zadnji vezni i osvrnuo se na dolazak novog Boška Đurovskog.

- Došao je iskusan trener, sa nekim svojim vizijama, traži pas-igru, što meni odgovara. Nadam se da ćemo već protiv Mladosti pokazati ponovo pravo lice i vratiti se na pobednički kolosek - zaključio je Donald.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 6 godina

Ne znam sta ovaj Donald koristi ali izgleda da je mnogo dobra stvar.

Sunčanica

pre 6 godina

Pa , ja nisam nešto primetio da je sunce postalo tako jako ........n

vojislav ilic

pre 6 godina

To sto Donald obozava bozovica neka ga vodi kuci ali Zvezda nije bozovic kako je on to zamisljao i on je veliki samo u tome sto je uspeo na kajkrace moguce vreme uspeo da nanese ogromnu stetu Zvezdi od koje se nece lako oporaviti.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija