• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: crvenazvezdafk

14.05.2017

13:51

(VIDEO) PETKOVIĆ NE SLAVI GOL: Šta vredi pogodak kad smo drugi na tabeli?

Crvena zvezda

(VIDEO) PETKOVIĆ NE SLAVI GOL: Šta vredi pogodak kad smo drugi na tabeli?

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković postigao je prelep gol u pobedi nad ekipom Mladosti iz Lučana (4:1), ali je posle meča ocenio da mu radost kvari pozicija ekipe na tabeli

 

 

Zvezda je dva kola pre kraja šampionata na tri boda zaostatka u odnosu na vodeći Partizan i to je ono što tišti Petkovića i njegove saigrače.

- Da nisam ja uspeo da postignem gol, neko drugi bi uspeo, tako da to nije toliko bitno, bitno je da smo pobedili. Gol mi ne znači ništa s obzirom na to da smo na drugom mestu. Značiće mi ako budemo završili kao prvi. Nadamo se, ima još dva kola da se odigra, a finale Kupa takođe iščekujemo - istakao je Marko Petković.

Crveno-beli su pobedili Mladost posle preokreta, pošto su Lučanci prvi došli do gola.

- Drago mi je da smo pobedili posle svih tih čudnih stvari koje se dešavaju. Ovo je ispit za celu generaciju. Jako mi je drago da smo i posle ovakve atmosfere koja je stavljena iznad kluba i pored svega što se dešava, uspeli da pobedimo. Dobro smo ušli u utamikcu, imali smo šanse i pre i posle njihovog gola. To je bio njihov jedini šut u okvir gola, i nije nas sprečio da nastavimo sa napadima. Brzo smo izjednačili i u drugom poluvremenu smo uspeli da slomimo otpor i pobedimo - rekao je Petković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 6 godina

Da nisi pravio onoliko kikseva bili bismo prvi. Ovako si bunarčina.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija