• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.05.2017

14:36

ZVEZDA ZA NOVU RUNDU RATA: Neka emisari UEFA provere i titule Partizana iz 1986, 1987 i onih šest Toletovih!

Crvena zvezda

ZVEZDA ZA NOVU RUNDU RATA: Neka emisari UEFA provere i titule Partizana iz 1986, 1987 i onih šest Toletovih!

Podeli vest

Na vest da je Partizan tražio od Evropske fudbalske unije (UEFA) da pošalje emisara na utakmicu sa Radničkim u Nišu, reagovala je - Crvena zvezda

 

Crveno-beli su priču oko suđenja na meču Radnički - Partizan videli kao povod za novo saopštenje, u kojem su otišli čak i 30 godina unazad.

- Videli smo inicijativu FK Partizan koji je tražio od UEFA da se umeša u srpsko takmičenje. Apsolutno je podržavamo i drago nam je da su se gospoda iz Humske dozvala pameti.

Odavno je trebalo to da učine, a pre svega da se konačno ustanovi da li im pripadaju titule iz 1986. i 1987. godine koje za UEFA nisu legitimne, a oni su ih iako su nameštali u domaćem prvenstvu dobili preko nekog Suda udruženog rada koji ni FIFA ni UEFA ne priznaju. Tada su Crvena zvezda i Vardar kao šampioni odlukom FSJ i UEFA igrali u Kupu šampiona, a Partizan je naknadno oteo te titule. Treba čuti stav UEFA po tom pitanju.

Takođe, treba čuti stav UEFA o šest titula Partizana u nizu za vreme Tomislava Karadžića. Mnogi njihovi bivši igrači, funkcioneri i treneri su svedočili koliko su tada nameštali. Pa čak i legenda svetskog fudbala Lotar Mateus. Kada već UEFA dolazi trebalo bi čuti šta misli o tome.

Ili možda o tome što im igraju igrači bez lekarskog pregleda bez ikakavih posledica. UEFA sigurno ima šta da kaže na tu temu.

Naravno, nezobilazna stavka su i četiri kladioničarska "prelaza" u poslednjih mesec dana. Sigurno i tu ima materijala za UEFA.

A, današnje delegiranje sudija najbolje pokazuje da je neophodno da se UEFA umeša. Po medijima dižu prašinu ko će im suditi, a onda "dobiju" partizanovca Širokog, a Zvezdi pošalju čoveka koji se slika u dresu Partizana - Danila Grujića.

U svakom slučaju bićemo zahvalni UEFA ako se odazove ovom pozivu i uključi se u čišćenje mulja koji je Partizan pravi decenijama unazad - stoji u saopštenju Crvene zvezde.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Apolon

pre 6 godina

I jedni i drugi igrate kao da igraci nose stule sto ukazuje da niko od vas ne zasluzuje da se domogne titule.

STA RECI

pre 6 godina

Sta reci koju poruku porati?A sve ostale titule zavitite u komsinicine tange pa ce vidite onu zemsku stvar.

Mikica

pre 6 godina

Ovo je najtuznije rukovodstvo nase zvezde od nastajanja kluba. Izgubili smo titulu jer je nismo bi zasluzili. Sve utakmice u kojima su nam svirani penali su sumnjive a ruku na srce bilo ih je mnogo. O onim glupostima sa derbija necu ni da pricam (pola metra lopta u autu..). I sada na kraju pozivamo da se povampiri Slavko Sajber,mislim...? Najbolje za nasu Zvezdu je da sportski prizna poraz i cestita a onda gospoda sa sve Terzom na celu napolje. Pa on nije znao bi OFK Beograd da vodi a kamoli Zvezdu.

nenad

pre 6 godina

Lupetanje tipicno za Terzu, treba proveriti i zvezdinu evropsku i svetsku titulu,( ajde i ja da lupetam).\n

Abc

pre 6 godina

Ide skupstina a nema para, nema rezultata ... nema niko da se proda.. a sad hajde da js vise lupetamo mozda ce upaliti da se Vlaso ne sete.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija