• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.05.2017

22:22

DONALD I DALJE VERUJE: Nikad se ne zna šta može da se desi!

Crvena zvezda

DONALD I DALJE VERUJE: Nikad se ne zna šta može da se desi!

Podeli vest

Crvena zvezda je ubedljivo slavila u Ivanjici protiv Javora 3:0 u pretposlednjem kolu Superlige. Partizan je i dalje lider sa tri boda više,ali Mičel Donald ne gubi nadu pred poslednje kolo

- Uvek je lepo kada pobedite, sve što je na nama sada je da pobeđujemo do kraja. Danas smo od početka dobro kontrolisali utakmicu. Možda smo bili malo nesigurni u završnom pasu u nekim situacijama inače bismo pobedili još ubedljivije. Kada se sve skupi ovo je bila odlična utakmica za nas i izuzetno sam srećan zbog krajnjeg ishoda - rekao je Donald.

Svakako bi bilo lepo da se od naših navijača u šampionatu oprostimo pobedom u lepom ambijentu, Mičel Donald


Ovog vikenda igra se poslednja utakmica na "Marakani" u ovogodišnjem šampionatu, protiv Radničkog iz Niša. Crveno-beli imaju tri boda manje od lidera Partizana koji je nadomak titule.

-  Nadam se da će navijači doći da nas podrže u velikom broju, iako se nalazimo u ovakvoj situaciji. Još uvek ne znamo da li je ovo poslednji meč na "Marakani" zbog finala Kupa, ali svakako bi bilo lepo da se od naših navijača u šampionatu oprostimo pobedom u lepom ambijentu. Nikad se ne zna šta sve može da se desi  - poručio je Donald.

Donald je nekoliko puta sa distance pokušao da zatrese protivničku mrežu. To mu je pošlo za rukom u 76. minutu kada je neposredno ispred golmana glavom poslao loptu u mrežu.

-  Nekoliko puta sam pokušao, svi se trudimo da postignemo gol, to je sve što možemo. Na kraju se vidi da li se taj trud isplatio ili ne. Mi smo se danas odlično pokazali. Jako sam srećan što sam postigao pogodak, prošlo je dosta vremena od kada sam se poslednji put upisao u listu strelaca. Velike zasluge za moj gol idu i Ristiću koji mi je odlično asistirao, hvala mu na tome - kazao je Holanđanin.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran uzice

pre 6 godina

Moze, dva penala i crveni protivniku.Tako mozete svakoga pobediti, mozete igrati i englesku ligu\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija