• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

02.06.2017

17:20

"DELIJE" DALE TERZI ZELENO SVETLO! Đurovski: Direktor mi je rekao da je dobio podršku vođa navijača!

Crvena zvezda

"DELIJE" DALE TERZI ZELENO SVETLO! Đurovski: Direktor mi je rekao da je dobio podršku vođa navijača!

Podeli vest

Boško Đurovski je za Novosti otkrio da je pre tri dana imao sastanak sa Zvezdanom Terzićem i da mu je tom prilikom generalni direktor Zvezde rekao da je dobio maksimalnu podršku vođa "delija" da izabere novog trenera

- Pre tri dana sam razgovarao sa direktorom Terzićem, on mi je tom prilikom preneo kako je imao sastanak sa vođama "delija" i da je od njih dobio maksimalnu podršku i odrešene ruke da izabere novog trenera. Terziću sam ponovio svoju filozofiju i planove kao i to da sam maksimalo spreman da vodim ekupu i u sledećoj sezoni - kazao je za Novosti Đurovski.

Đurovski kaže da je uvek na raspolaganju crveno-belima.

- Zvezda je moj klub i to mi niko ne može uzeti. Uvek sam spreman da joj pomognem, bilo to dva dana, dva mesesca ili dve godine. Kad god me budu zvali, mogu da računaju na mene - ističe Đurovski.

Novi trener Zvezde najverovatnije biće Vladan Milojević,  koji će narednih dana potpisati ugovor sa crveno-belima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Guest

pre 6 godina

Jel vođe navijača finansiraju klub pa na osnovu toga odlučuju ko će biti trener?Gde još navijači odlučuju o transferima?

Dr

pre 6 godina

Sramota. Dali je moguce da navijci " mafija" vode klub.Tek sada Zvezdo si dodirnula dno ' dna. Posle OFK i Zvezdu je upropastio .

lesa

pre 6 godina

TAKO SE I RADI OFK BEOGRAD U TRECU LIGU CENA AKCIJA PADNE NA MINIMUM, POKUPUJE IH SKORO ZA DJABE I ETO TI VEC IZSENKE VECINSKI VNASNIK,

Dusko Krtola

pre 6 godina

Od njih dr. Terza trazi zeleno svetlo i kad ide u toalet.

Matori

pre 6 godina

Терзић је лепо објаснио ко у ствари води клуб. Е па докле год је тако, мене стадион видети неће, макар више никад у животу не отишао на утакмицу. И не само то, после без мало 60. година навијања и праћења Звезде, док је овако, мене Звезда не занима ни на ТВ-у, ни у разговорима, ма ни на који начин. Па нек је води ко оће. Бар сам једну секирацију и трошак скинуо са грбаче.

amon prvi

pre 6 godina

Terza je upropastio OFK,reprezentaciju Srbije,jos malo mu treba da to uradi sa Zvezdom i kaze izvrsio sam zadatak.

sladjan

pre 6 godina

a narod kao nezna da su navijaci vodje kluba!!!!!!jad i beda nikad nista se nece uraditi dok ne dodje gazda i finansijer!!!!!ko sme da se suprostavi njima!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17