• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Z.

08.06.2017

13:14

KOKEZA ODBACUJE TEORIJE ZAVERE: Lažu da Vučić stoji iza Terzićevih napada na mene!

Crvena zvezda

KOKEZA ODBACUJE TEORIJE ZAVERE: Lažu da Vučić stoji iza Terzićevih napada na mene!

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza posle dugog perioda ćutanja najzad je rešio da odgovori na brojne optužbe koje stižu na njegov račun, pogotovo iz Crvene zvezde

On je poručio da je laž da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić doveo Zvezdana Terzića u Crvenu zvezdu.

Apsolutna je laž da je Aleksandar Vučić doveo Zvezdana Terzića u Crvenu zvezdu! Svi koji su u to vreme bili u rukovodstvu Zvezde znaju imenom i prezimenom ko je predložio Terzića da dođe u klub na funkciju generalnog direktora. Ostali članovi Upravnog odbora, računajući i mene, saglasili su se sa tim predlogom i to je nešto što može da se proveri. U to vreme smo vodili zapisnike svake sednice UO i preko njih lako može da se sazna ko je doveo Zvezdana Terzića u Zvezdu - rekao je Kokeza novinarima u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi.

Prvi čovek FSS osvrnuo se i na nastupe novinara Dejana Anđusa, koji je danima u jednom listu iznosio tvrdnje da je Slaviša Kokeza na udaru Aleksandra Vučića.

- Predsednika države poznajem oko 15 godina i s obzirom na njegov rad i njegovo ponašanje, znam da ne priča nikome ništa iza leđa već ono sto ima da kaže to učini direktno u lice. Bez obzira da li je to lepo ili manje lepo da čujete. S obzirom na to da je Vučić direktora Zvezde video dva-tri puta u životu, a mene zna 15 godina, glupo je i pomisliti da me napada preko Terzića. To je samo još jedna laž i mislim da se u ovom slučaju radi o nečem drugom, što nema veze sa sportom - istakao je Kokeza.

On smatra da je ceo taj napad režiran od strane gazde Kurira Aleksandra Rodića.

- Dejan Anđus i Aca Rodić pokušavaju da izvrše pritisak na predsednika da bi na osnovu toga profitirali u materijalnom ili nekom drugom smislu. Jedino što mogu da poručim Aleksandru Vučiću je da ne posustane i poklekne pred ucenama bez obzira sa koje strane i od koga one dolazile - naglasio je Slaviša Kokeza.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sladjan

pre 6 godina

Ko je Kokeza???? Kako je dosao do politike i kojim preporukama??? Kako to da he on kadar SNS???? Ko ga je postavio za Predsednika FSS???? Sramno je pored recimo Dzajica, Sekularca ,Ramba Petkovica, Piksija Stojkovica, Sinise Mihajlovica itd itd... imati predsednika koji nije i nema veze sa fudbalom a ni autoritet nejasno mi je sta ce on u fudbalu uopste??? Veze nema sa mozgom...\n

matofi

pre 6 godina

Dobices na stadionu sve komplimente koje si svohin radom u predhodnoj godini zasluzijo. Samo te cekamo.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija