• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2017

21:29

ŠABANOV UNUK MEĐU 50 NAJBOLJIH NA SVETU! Veliko priznanje za talentovanog fudbalera Zvezde!

Crvena zvezda

ŠABANOV UNUK MEĐU 50 NAJBOLJIH NA SVETU! Veliko priznanje za talentovanog fudbalera Zvezde!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde i unuk kralja narodne muzike Šabana Šaulića Luka Adžić (18) jedan je od 50 najboljih mladih igrača na svetu, smatraju stručnjaci britanskog specijalizovanog sajta Football-wonderkids.co.uk. Luka je sin bivšeg kapitena Zvezde Ivana Adžića i Šabanove starije ćerke Sanele

Prvi na listi najtalentovanijih fudbalera je golman Milana Đanluiđi Donaruma, a slede napadač Monaka i najtraženiji mladi igrač Evrope Kilijan Mbape, tako da je jasno u kakvom se društvu nalazi Luka Adžić. Krilni napadač crveno-belih je ujedno i jedini iz Srbije koji je zaslužio mesto na listi.

Slede izazovi

I sam igrač je bio vrlo srećan što se našao u odabranom društvu.

- Veliko je priznanje naći se na takvoj listi, ali je istovremeno i ogromna obaveza, jer takav ugled moram da opravdam. Iza mene su godine rada, truda i zalaganja, ali svestan sam i da mi najveći izazovi tek slede - rekao je mladi sportista za naš list.

Pojavljivanje na ovakvim listama obično privlači pažnju bogatijih klubova. Međutim, Adžić ističe da ga zanima samo da napreduje u Zvezdi i pokuša da napravi nešto sa klubom u kojem je i počeo da igra fudbal.

Ivan Adžić: Neka ostane u Zvezdi

Lukin otac Ivan Adžić uveren je da njegov naslednik ima sve predispozicije da jednom bude veliki igrač.
- Ponosan sam na Luku, ima talenat, e sad je na njemu da iskoristi šansu koju dobije. Ovo malo što je dobijao, čini mi se da je lepo iskoristio. U suštini, za njega je najvažnije da igra. Ne bih voleo da ode u inostranstvo pre nego što bude spreman fudbaler. Šta znači i da je u Realu, ako će da sedi na klupi? Ja sam za to da što duže ostane u Zvezdi i napravi tu od sebe igrača, ali i pomogne klubu - poručio je bivši kapiten Zvezde za naš list.

- U ovom trenutku sve moje misli usmerene su na pripreme u Crvenoj zvezdi i sezonu koja nam predstoji. Jedina želja mi je da sa saigračima ostvarim što bolje rezultate. Velika je čast dobiti priliku da igraš u prvom timu Zvezde, kluba u kojem su mnogi legendarni fudbaleri imali zlatne trenutke. Trenutno samo razmišljam o tome kako klubu da uzvratim poverenje koje mi je pruženo - istakao je Adžić.

Luka je od samih početaka u Zvezdi bio pod posebnom pažnjom javnosti kao sin bivšeg kapitena Zvezde Ivana Adžića. Zanimljivo je da se u međuvremenu njegova majka Sanela Šaulić preudala za nekadašnjeg kapitena Partizana Zorana Batu Mirkovića.

Posvećen sportu

Ipak, možda i najveća zvezda u familiji je Lukin deda Šaban Šaulić. Legenda narodne muzike za Informer kaže da je ponosan na unuka.

- Luka je još od detinjstva posvećen sportu, iza njega su nebrojeni sati treninga. Ako se uzme u obzir njegov prirodni talenat, plus sav rad koji je uložio, siguran sam da će biti sve bolji. Mi smo tu kao porodica da ga apsolutno podržimo, počev od njegovih roditelja, preko nas ostalih. Sve ovo što se dešava, od utakmica za prvi tim Zvezde do toga što je svrstan među 50 najboljih mladih fudbalera, čini nas izuzetno ponosnim - istakao je Šaulić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLA1995

pre 6 godina

Sa parama koje se daju za tamo nekog Rikardinja,moze se bez problema drzati ovaj biser i jos bar njih trojica kao on najmanje cetiri godine i posle jedne ili dve godine dominirati,pa nakraju debelo zaraditi,a ovako ova luda uprava samo baca pare i upropascuje talente.

nikad nece biti kao deda

pre 6 godina

Al je zato Saban broj jedan sto se tice narodne muzike

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija