• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.06.2017

17:59

RIKARDINJO POTPISAO NA 2 GODINE: Zvezda je veliki klub, kao Flamengo! Dokazaću da zaslužujem mesto u timu!

Crvena zvezda

RIKARDINJO POTPISAO NA 2 GODINE: Zvezda je veliki klub, kao Flamengo! Dokazaću da zaslužujem mesto u timu!

Podeli vest

Brazilski fudbaler Rikardinjo potpisao je u petak ugovor sa Crvenom zvezdom i rekao da je došao u veliki klub


Rikardinjo ima 27 godina, igra levo krilo, a po potrebi može i desno i u špicu. Potpisao ugovor na dve plus jednu sezonu, u Zvezdu je došao iz moldavskog Šerifa, a nosiće dres sa brojem 89.

- Zadovoljstvo je biti u Zvezdi, mnogo mi je o klubu pričao Kadu i Vujadin Savić (bivši igrač Crvene zvezde prim. aut). U svakom klubu u kojem sam igrao ostavio sam dobar utisak, verujem da će tako biti i sada slučaj - Rikardinjo na predstavljanju i zadužio dres sa brojem 89.

Rikardinjo (28) istakao je da može da odgovori na levoj i desnoj strani u veznom redu i u samom napadu, kao i da veruje da će brzo adaptirati u Zvezdi.

- Zvezda je veliki klub, kao Korintijans Flamengo u Brazilu. Na terenu ću dokazati da zaslužujem mesto u timu. U Brazilu od igrača očekuju kvalitet, navikao sam da visoke zahteve. Imao sam uspešnu sezonu u Šerifu, očekujem da ponovim u Zvezdi -  naveo je Rikardinjo, koji je u završenoj sezoni imao 15 golova i 14 asistencija.
Starsportphoto


Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rekao je da su velika očekivanja od Rikardinja.

- Verujem da će prirasti za srce Zvezdinim navijačima. To je igrač kakav je potreban Crvenoj zvezdi -  rekao je Mrkela.

Rikardinjo je treće pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, posle Marka Gobeljića i Filipa Stojkovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija