• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.06.2017

15:49

(FOTO) BIO JEDNOM JEDAN TIM! Simonović najavio "osipanje" Zvezde!

Crvena zvezda

(FOTO) BIO JEDNOM JEDAN TIM! Simonović najavio "osipanje" Zvezde!

Podeli vest

Luka Mitrović je na pragu prelaska u Bamberg, odlazi iz Crvene zvezde i trener Dejan Radonjić, a pitanje je da li će na Malom Kalemegdanu iduće sezone biti Branko Lazić, Stefan Jović, Čarls Dženkins, Marko Simonović...

Simonović je posle finala KLS i  trećeg u nizu trofaja u Srbiju za crveno-bele, poručuo da mu tek predstoje razgovori sa agentom i čelnicima kluba.

Da je malo verovatno da će navijači Zvezde i naredne sezone gledati isti tim najavio je na Instagram profilu. Objavio zajedničku fotografiju sa saigračima iz Zvezde, uz poruku:

- Bio jednom jedan tim!

.... bio jednom jedan tim.....

Објава коју дели Marko Simonovic (@simke_12) дана 16. Јун 2017. у 1:56 PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bane

pre 6 godina

Bio jednom jedan tim, koji je potrosio puno para, a nema neki znacajniji rezultat. Cestitke za ABA ligu, ali malo je to za tolike pare.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija